Rapidin Bittigi An...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    hem rapid prem isterim hemde andy'in verdiği programı kullanırım D:

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    hocam modemi nasıl tanıtıyoruz ben yapamadım bi el atsan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Kaydedici müthiş çalışıyor ; hatalar düzeltildi !!! JD takımından arkadaşım Jiaza teşekkürler !!! müthiş bir kaydedici sorunsuz tekrar bağlanma !!  Göz%20kırpan

1.Tekrar bağlan kaydediciyi basit görünüm fengshui penceresinde görceksiniz üstüne tıklayın
    2.çıkan kutuya router IPnizi girin ve start/başlata basın
    3.intenet tarayıcnız otomatik açılcaktır (RRSTATUS kutusuyla beraber)
    4.bunu yaptıktan sonra tarayıcınızdan routerı yeniden başlatın
    5. routerı yeniden başlatıp tekrar bağlantı aldığınızda ileti alcaksınız ! kaydet (EVET) diceksiniz)

evet dedikten sonra yeniden bağlan , yöntem live header/curl e bakınız orda betiğin yaratılmış olması lazım !

1.

2.internet taraycım otomatikman açıldı ve yeniden bağlan prosedürünü KENDİ MODEMİMLE YAPIYORUM

3.Şimdi Rouer ayarlarındayım ve bağlantımı kesiyorum ve yeniden bağlanıyorum (sizin Routerınız farklı olduğundan bu DÜĞMELER başka yerlerdedir) onları bulun !

4.

5.Evet buraya bakın bakalım betiğin beyaz kutuda olması lazım (kullanıcı adı yazan yere router arayüz kullanıcı adını yazın,  parola yazan yere Router parolanızıyazın) son olarak Tekrar bağlan testi  yapın bazı durumlarda kullanıcı adı ve parola girmenize gerek yoktur.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 2236 Toplam Mesaj: 14