folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid"İn Limiti 2.66 GB Mı Oldu

Rapid"İn Limiti 2.66 GB Mı Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Rapid den güzel güzel dosya indirirken birdenbire download durdu.Sonra linkleri kontrol ederken böyle bir şey çıktı

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    günaydın

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    vay anasını günaydın dediğine göre bayağıdır var o zaman :D önceden paso asılıyordum hatta 2.66 ı da geçiyordum böyle hata vermiyordu niyeküne :S

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    rapid afedersin son zamanlarda iyi dudukluyor musterilerini..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    hakkaten niye böyle yaptı bu rapid bi ara günlük download limiti 10 gb felandı

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Arkadaşım şaka mı yaptın :S ne zamandır böyle bu :S. Rapid ile ilgili haberleri takip etmek için http://www.rapidpremiumtr.com/rapidshare_premium_haber.htm

Ayrıca download kotası diye bir şey geldi. Kota artık 2.66 GB fakat bu kural çıkmadan önce aldıysan rapidpremium'unu günlük 10gb olarak kullanabiliyorsun

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    tamam tamam davayı çaktım sayılır "İndirilmeyen limit 10 GB 'a kadar sonraki günlere devredecektir." diye bi ibare var.demek ki indirmediğimiz limitler 10 gb a kadar müsade tanındığı için bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.ama çok saçma olmuş bu uygulaması

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

rapid sitesini yenilediğinden beri böyle malesef ama bana yetiyor kota her gün çekeceğime biriktirip çekiyorum..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Maresca bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam tamam davayı çaktım sayılır "İndirilmeyen limit 10 GB 'a kadar sonraki günlere devredecektir." diye bi ibare var.demek ki indirmediğimiz limitler 10 gb a kadar müsade tanındığı için bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.ama çok saçma olmuş bu uygulaması
    -----------------------------

Evet, acayip saçma ve salakça...

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    paranla rezil olmak bu olsa gerek :|

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 1148 Toplam Mesaj: 11