Rapid"İn Limiti 2.66 GB Mı Oldu
-
-
-
günaydın
-
vay anasını günaydın dediğine göre bayağıdır var o zaman :D önceden paso asılıyordum hatta 2.66 ı da geçiyordum böyle hata vermiyordu niyeküne :S
-
rapid afedersin son zamanlarda iyi dudukluyor musterilerini..
-
hakkaten niye böyle yaptı bu rapid bi ara günlük download limiti 10 gb felandı
-
Arkadaşım şaka mı yaptın :S ne zamandır böyle bu :S. Rapid ile ilgili haberleri takip etmek için http://www.rapidpremiumtr.com/rapidshare_premium_haber.htm
Ayrıca download kotası diye bir şey geldi. Kota artık 2.66 GB fakat bu kural çıkmadan önce aldıysan rapidpremium'unu günlük 10gb olarak kullanabiliyorsun
-
tamam tamam davayı çaktım sayılır "İndirilmeyen limit 10 GB 'a kadar sonraki günlere devredecektir." diye bi ibare var.demek ki indirmediğimiz limitler 10 gb a kadar müsade tanındığı için bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.ama çok saçma olmuş bu uygulaması
-
rapid sitesini yenilediğinden beri böyle malesef ama bana yetiyor kota her gün çekeceğime biriktirip çekiyorum..
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------
tamam tamam davayı çaktım sayılır "İndirilmeyen limit 10 GB 'a kadar sonraki günlere devredecektir." diye bi ibare var.demek ki indirmediğimiz limitler 10 gb a kadar müsade tanındığı için bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.ama çok saçma olmuş bu uygulaması
-----------------------------Evet, acayip saçma ve salakça...
-
paranla rezil olmak bu olsa gerek :|