folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Rapid"İn Son Yaptıkları Haksızlıkmıdır ?

Rapid"İn Son Yaptıkları Haksızlıkmıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Rapid'in bu son dönemlerde yaptığı free üyeleri kısıtlaması ve dosya indirirken premium userlar'a büyük avantaj tanımasını neye bağlıyorsunuz? bu olaylar insanları rapidden uzaklaştırımı yoksa premium üye olmayamı teşvik eder? hotfile ve diğer sitelere ilgi artarmı? görüşleriniz nelerdir ..

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Neden haksızlık olsunki isterse free kısmını tamamen kapatır onlara bağlı birşey.Zaten hotfile premium kullanmaktayım rapide ihtiyacım yok.Rapid olsun ,hotfile olsun,megaupload olsun hepsinde aynı durum vardır  premiumsuz kullanıcılara sınırlama.

Fakat rapidin bu uygulaması sanırım kısa sürecek bir nevi insanları Rapide karşı soğutacak.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

bence deil haksızlık falan o kadar dosya barındırıyorlar serverlarında bırakda para kazansınlar biraz xdxd

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Bence rapid bu yaptığıyla kendine zarar verdi.

Ben zaten tek link yandaşıyım arkadaş megaupload'da bi dünya tek link var 1 gbta kadar :)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

insidae bunu yazdı:
    -----------------------------

Rapid'in bu son dönemlerde yaptığı free üyeleri kısıtlaması ve dosya indirirken premium userlar'a büyük avantaj tanımasını neye bağlıyorsunuz? bu olaylar insanları rapidden uzaklaştırımı yoksa premium üye olmayamı teşvik eder? hotfile ve diğer sitelere ilgi artarmı? görüşleriniz nelerdir ..

kendisi kaybeder bence,piyasada yüzlerce rakip site var

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

insidae bunu yazdı:

Diğer sitelere teşvik artar ama unutmayalım ki rapidden dosyalar daha hızlı iniyor bunun içinde premıum a ilgi  artacaktır netload olsun hotfile,upload.to,megaupload vs hepsinde free ye bir kısıtlama var yeri  gelir 100mb lık dosyalar için saatlerce bekleyebilirsiniz başıma çook geliyor

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sırf bu yüzden hotfile a geçtim tüm dosyalarımıda geçiriyorum :F hıh :F

rapid artık puanlarla premiumda açtırmıyo :C hotfile en azından para veriyo :P kaldıki bugün hotfileden paramıda aldım :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

En iyisi vip file , letbit hem tek link hem hızlı fakat eski günlerin hatrına rapidi bırakamıyorum bir türlü

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

duckload.com war koç gibi 800 mb tek link.rapidin bu uygulamasından sonra hotfile sükse yaptı biraz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kaliteden vazgeçmem yani rapid rulz:|

aylık 7 euro, neye para vermiyoruz ki zaten :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    rapid taş devri gibi geliyor artık. hotfile var filebox var megaupload var duckload var. rapide dosya upload etmek de ayıp rapidden dosya download etmek te. rapidin sonu geldi artık. at koşturduğu devirler bitiyor. yabancı forumlara bakarsanız da rapidin ölmek üzere olduğunu anlarsınız. artık bütün linkler hotfile megaupload tarzı. 1 film indirmek için 10 tane cücük kadar rapid linkiyle uğraşmıyor kimse. son olarak. RAPİDE KAFAM GİRSİN!!!
Toplam Hit: 4337 Toplam Mesaj: 15