Rapid"İn Son Yaptıkları Haksızlıkmıdır ?
-
Rapid'in bu son dönemlerde yaptığı free üyeleri kısıtlaması ve dosya indirirken premium userlar'a büyük avantaj tanımasını neye bağlıyorsunuz? bu olaylar insanları rapidden uzaklaştırımı yoksa premium üye olmayamı teşvik eder? hotfile ve diğer sitelere ilgi artarmı? görüşleriniz nelerdir ..
-
Neden haksızlık olsunki isterse free kısmını tamamen kapatır onlara bağlı birşey.Zaten hotfile premium kullanmaktayım rapide ihtiyacım yok.Rapid olsun ,hotfile olsun,megaupload olsun hepsinde aynı durum vardır premiumsuz kullanıcılara sınırlama.
Fakat rapidin bu uygulaması sanırım kısa sürecek bir nevi insanları Rapide karşı soğutacak. -
bence deil haksızlık falan o kadar dosya barındırıyorlar serverlarında bırakda para kazansınlar biraz xdxd
-
Bence rapid bu yaptığıyla kendine zarar verdi.
Ben zaten tek link yandaşıyım arkadaş megaupload'da bi dünya tek link var 1 gbta kadar :)
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------
Rapid'in bu son dönemlerde yaptığı free üyeleri kısıtlaması ve dosya indirirken premium userlar'a büyük avantaj tanımasını neye bağlıyorsunuz? bu olaylar insanları rapidden uzaklaştırımı yoksa premium üye olmayamı teşvik eder? hotfile ve diğer sitelere ilgi artarmı? görüşleriniz nelerdir ..
-----------------------------kendisi kaybeder bence,piyasada yüzlerce rakip site var
-
insidae bunu yazdı:
Diğer sitelere teşvik artar ama unutmayalım ki rapidden dosyalar daha hızlı iniyor bunun içinde premıum a ilgi artacaktır netload olsun hotfile,upload.to,megaupload vs hepsinde free ye bir kısıtlama var yeri gelir 100mb lık dosyalar için saatlerce bekleyebilirsiniz başıma çook geliyor -
sırf bu yüzden hotfile a geçtim tüm dosyalarımıda geçiriyorum :F hıh :F
rapid artık puanlarla premiumda açtırmıyo :C hotfile en azından para veriyo :P kaldıki bugün hotfileden paramıda aldım :D
-
En iyisi vip file , letbit hem tek link hem hızlı fakat eski günlerin hatrına rapidi bırakamıyorum bir türlü
-
duckload.com war koç gibi 800 mb tek link.rapidin bu uygulamasından sonra hotfile sükse yaptı biraz
-
Kaliteden vazgeçmem yani rapid rulz:|
aylık 7 euro, neye para vermiyoruz ki zaten :|
-
rapid taş devri gibi geliyor artık. hotfile var filebox var megaupload var duckload var. rapide dosya upload etmek de ayıp rapidden dosya download etmek te. rapidin sonu geldi artık. at koşturduğu devirler bitiyor. yabancı forumlara bakarsanız da rapidin ölmek üzere olduğunu anlarsınız. artık bütün linkler hotfile megaupload tarzı. 1 film indirmek için 10 tane cücük kadar rapid linkiyle uğraşmıyor kimse. son olarak. RAPİDE KAFAM GİRSİN!!!