Rapidshare De Süre Beklemeden Aynı Anda Birden Fazla Dosya İndirin
-
evet bu fake değil gerçekten kendim test ettim. kod girmeden bir şey yapmadan programa link yapıştırın ve aynı anda istediğiniz dosyayı indirin. beklemek falan yok
download
http://rapidshare.com/files/15326060/rapidown.exe.html
programı indirdiğinizde standart dil portekizcedir. onu ingilizce yapmak için opçoes / preferancias menüsüne gidin
-
Eyw DeneyeLim BakaLım
-
1024 bağlantım var. en fazla 6-8 arası indiriyordu. modeme reset atmaya devam a.q
-
bosuna denemeyin beyler program artık ise yaramiyor rapidbu acigi kapatti program aynen indiriyomus gibi gorunuyor arkadaş biraz erken dawranmis topigi açmada fakat download bitip indirdiğiniz şeye açmak için tıkladığınızda "File corrupted" :)
Downloadınızda zamanınızda bosa gider demedi demeyin keske calisiyor olsa ama maalesef :( -
way bea.ne zamandır kullanmıyordum.hemen kapatmışlar açığı.haberim yoktu.
-
NE ZAMANDIR kullanıyodun ve HEMEN kapatmıslar ???
biraz celiskili geldi :) -
Doğru oLmuor, Hoja Sende Bi Konuyu YayınLamadan Bi Baq İnceLe. Boşuna İndirdik a.q Neyseh Emeğe Saygı
-
olmayi baboLi
-
bu program bir ay evel çalışıyordu şimdi çalışmıyor olması dogal çünki bu program epeyidir piyasada
-
@nikoteen
aynen 6 saat bekledim dosyalar indi sözde :) yarida program sacmalamaya basladi
indirilen dosyalarda acilmiyor hata veriyor a.q :\ -
Bildiğim kadarıyla bu program çıktığından beri feykti beyler neyin tartışmasını yapıyosunuz. İndirdiği dosyaları bi notepadle açın bakalım ne göreceksiniz :D program sürekli rapidsharenin anasayfasının html kodlarını üst üste ekleyip dosya indiriyormuş gibi yapıyor.
Toplam Hit: 4402 Toplam Mesaj: 13