Rapidshare Delirdimi?
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
x3uqm4 bunu yazdı:
rs eski günlerine dönecek. Davalarının sonuçlanmasını bekliyor adamlar.
Negatif insandan pozitif yorum :O :D bence eski günlere dönme diye bişey olamaz. yeni kral hotfile :D
-----------------------------hotfile rapidin çükünü yesin... hotfile ile rapidin hızını karsılastıramazsın bile. rapid havada karada çüker... millet ota boka rapide çamur atmasın... rapid premium ile en son hızla indirebiliosun işte daha ne istiyosunuz... şahsen ben premium oldugu zaman hızın a.q yani... ttnete rağmen :)
-
Rapid hızlı rapid sorunsuz doğruda.
Uploader lara da 3-5 bişey versede adamlar devam etseler.
Paralel upload olayıda kalmadığı için yeni rapid sunum bulmak çoooook zor.
-
real_agabey bunu yazdı:
Rapid hızlı rapid sorunsuz doğruda.
Uploader lara da 3-5 bişey versede adamlar devam etseler.
Paralel upload olayıda kalmadığı için yeni rapid sunum bulmak çoooook zor.
-----------------------------dün girim bakim dedim 2 yıllık acc e en son 12 bin küsür puanım vardı (6 bin free 4 bin de pre point) sıfırlamışlar,ilk değil bu sonda olmaz.
o puanlar bi yerine girsin rapid bu bünye daha sana bişey yüklermi ?
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------ulquiorra bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
Negatif insandan pozitif yorum :O :D bence eski günlere dönme diye bişey olamaz. yeni kral hotfile :D
-----------------------------hotfile rapidin çükünü yesin... hotfile ile rapidin hızını karsılastıramazsın bile. rapid havada karada çüker... millet ota boka rapide çamur atmasın... rapid premium ile en son hızla indirebiliosun işte daha ne istiyosunuz... şahsen ben premium oldugu zaman hızın a.q yani... ttnete rağmen :)
iyi de herşey hız değil ki :D rapid içerik bulmak çoook zor artık. -
şuan normal gözüküo en azından bende öle :|
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hala aynı sorun :s öküz bu rapid ya
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
-----------------------------hala aynı sorun :s öküz bu rapid ya
hoba olaya bak. aynı ağdayız ablamla :D o indiriyo ben indiremiyorum. :D:D -
Silent_King bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------rapidde hızlı indiriyorsun ama hotfilede de bir kac baglantıda aynı hıza ulaşıyorsun ayrıca günde 5 gb downloand sunuyordu ben vaz gectim rapiddenn artık gerci günlük 1 mb le 5 gb ile ne kadar downloand yapabilirsin ki bu saatten sonra
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar hangi rapid dosyaya tklarsam tklym cins bir uyarı alıyorum
örneğin: http://rapidshare.com/files/111442093/cd1.part1.rar şu linke tıkladığım an upload sayfası yani anasayfa karşıma çıkıyor ve yukarıdaki url
http://rapidshare.com/#!download|327|111442093|cd1.part1.rar|100431 bu şekilde değişiyor :s
premium zone'dayken settings'ten "Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare" tickle. zaten tickliyse ticki kaldır save yap bi daha tickle. bu yolla düzelttim ben. -
download sorunu yokki gene istedğin dosyayı indirebiliyosn...