Rapidshare Direkt Link Oluşturucu! [Sömürün TBT ÖZEL :D]
-
Muhtemelen 1 kaç güne uçacak :D
Nette ilk TBT FARKI ! :D Biryerde görürseniz bilinki burdan çarpmışlardır!
www.noodlework.com/rs/
Çabuk olun sömürün! Gececilere yaradı xD
-
depodepo.fr üyeliği olan varsa çok işe yarıcak :) ben davetiyealdımda onay bekliyorum :S
edit : pm'e cvp lütfen |:
-
bu ne heyecan :) iyi güzelde kendi servarına veriyor dosyayı hızda acaip bir ivme grafiği var sürekli değişiyor hız bi 400 le çekiyor bi 100 lere iniyor.. Ama daha munasip saatlerde uygun hızla download yapılabilir sanırım,teşekkürler paylaşım için..
edit bu seferde verdiğin sitede limit war :) günde 3 dosya diyo :) modeme res cekin büyük ihtimalle sıfırlanır limitiniz.. -
200la rapidden çekmekte kendisi
banada 100le verirse(bağlantım 1 mbit) güzel olaydır :)
premiumu olanlar bağışlasın yukardan ! :B
-
e nereye indirio bu dosyayı? kendisine alıoda biz ordan mı yüklüoz??
-
%
-
böyle daha iyi bence
hem ilerde ne bilim reklam tıklama zorunluluğu falan yapar :P
TÜrk olsa keisn yapardı da :D
-
The page you tried to access does not exist on this server. This page may not exist due to the following reasons:
- You are the owner of this web site and you have not uploaded (or incorrectly uploaded) your web site. For information on uploading your web site using FTP client software or web design software, click here for FTP Upload Information.
- The URL that you have entered in your browser is incorrect. Please re-enter the URL and try again.
- The Link that you clicked on incorrectly points to this page. Please contact the owner of this web site to inform them of this situation.
bu hatayı werio.... :@ indirebilen warmı aranızda??
- You are the owner of this web site and you have not uploaded (or incorrectly uploaded) your web site. For information on uploading your web site using FTP client software or web design software, click here for FTP Upload Information.
-
ya hoca indircek bişi bulun :D
-
http://www.noodlework.com/rs/list.php
"Genç devrimciler - kürtlerin sesi" ni kim oraya eklediyse,
annesine selam ederim. Bayram günde ağzımı bozdurmasınlar...
-
http://www.noodlework.com/rs/list.php
"Genç devrimciler - kürtlerin sesi" ni kim oraya eklediyse,
annesine selam ederim. Bayram günde ağzımı bozdurmasınlar...
----------------------------
ben koydum - lan şerefsiz al o selamı götüne koyy kısdırma beni bu gece yarısı , kürt kelimesi geçtimi hemen küfür yazıyosunuz biraz düşünüpte yazınnnn