Rapidshare Hakkında Soru ?
-
Arkadaşlar rapid premium var fakat kotalar 2.66 gb a düşürüldü sanırım bu ne zamanlık bir olay bilen var mı eski haline dönecek mi ?
aşınca yok işte 100 gb 2500 gb trafik al falan diyor bunlarda bilgisi olan var mı ?
-
kriz rapidiidemi vurdu :D hiç bir bilgim yok saçmasalak konuşlasım geldi...
-
Bende duydum 2.66 ya düşürmüşler diye. aslı varmıdır bilmiyorum. Tamda premium alacaktık. Eğer düşmüşse almayacaz.
-
günlük 2gb hakkınız var
-
vay a.q rapidde bunu yaparsa nerelere gidem ben :)
-
rapid bununla üyelerini kaybedecek herkes iobit diye bi yer var sınırsız oraya çullanaca baka demedi demeyin bn oraya çullanıyorum =)
-
yokla sabahtan beri çekiyorum 10Gb falan çekmişimdir herhalde yok öyle bişey..
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
yeni hesap aldında2gb 2gb 2gb eklenir acont a ayda 80 gb a birkir yani sen birikmişini çektin -
peki bu kotayı arttırmanın bir yolu var mı ?
-
gafman bunu yazdı:
peki bu kotayı arttırmanın bir yolu var mı ?
$ bazında var :D -
PanxeR bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
yeni hesap aldında2gb 2gb 2gb eklenir acont a ayda 80 gb a birkir yani sen birikmişini çektin
-----------------------------Yanlışın var.. Max 10gb birikiyor. Nikoteen büyük ihtimal premiumu 27 ekimden önce almış. Yani eski üyelerden...
Yeni premium alanlarda günlük 2.66 gb kota var ve max 10gb a kadar birikiyo. Ve geçici sürelik bi kampanya değil. Kotasını arttırmak isteyenler par ile kota alıyo. Yani anlayacağınız rapid de aç gözlülük yapmaya başladı... Büyük ihtimal alternatifleri güçlenmeye başlayınca tarifeyi tekrar düzenlerler...