folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Hesabımı Hibe Ediyorum

Rapidshare Hesabımı Hibe Ediyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    pw yi deiştiren sölesen yoksa kötü kayılacak o şahısa ?

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Açıklayamam.ilk mesajımda sadece blöf yapıyordum.Neden açıklamam?Çünkü suçsuz arkadaşların hoşuna gitmeyebilir isminin orda görünmesi.Ama kimin yaptığını tahmin edebiliyorum.%90 ihtimalle tahmin ettiğim kişi yaptı.Elimde yeteri kadarda kanıt var.Ama kendisini daha fazla rezil etmemek için kim olduğunu yazmayacağım.Kendisine bundan sonraki hayatında dürüst olma fırsatı veriyorum..Maddiyatçı biri değilim zerre kadar umrumda değil.Altı üstü 15 ytl'lik şey ama 30 küsür kişiyi ilgilendiren bir mağduriyet söz konusu.

iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Triumph bunu yazdı:
    15 ytl'lik şey için bu kadar kişiden küfür yemeyi göze alan arkadaşa selamlarımı iletiyor,Bundan sonra ki yaşamında dürüstlüğü öğrenmesini temenni ediyorum.
    şifreyi verdiğin kişileri burda açıklarmısın?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

Açıklayamam.ilk mesajımda sadece blöf yapıyordum.Neden açıklamam?Çünkü suçsuz arkadaşların hoşuna gitmeyebilir isminin orda görünmesi.Ama kimin yaptığını tahmin edebiliyorum.%90 ihtimalle tahmin ettiğim kişi yaptı.Elimde yeteri kadarda kanıt var.Ama kendisini daha fazla rezil etmemek için kim olduğunu yazmayacağım.Kendisine bundan sonraki hayatında dürüst olma fırsatı veriyorum..Maddiyatçı biri değilim zerre kadar umrumda değil.Altı üstü 15 ytl'lik şey ama 30 küsür kişiyi ilgilendiren bir mağduriyet söz konusu.

iMPaLa bunu yazdı:
    Triumph bunu yazdı:
    15 ytl'lik şey için bu kadar kişiden küfür yemeyi göze alan arkadaşa selamlarımı iletiyor,Bundan sonra ki yaşamında dürüstlüğü öğrenmesini temenni ediyorum.
    şifreyi verdiğin kişileri burda açıklarmısın?

amk ne aç adamlarsınızya  

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    valla hoca ben sömürceğimi sömürdüm allah razı olsun.
    böyle bi piçlik olacağı belliydi ben günlük dadandım accounta lostun 4. sezonunu aldım sonunda şimdi bitti hepsi.
    allah bin kere razı olsun...
    bunu yapan adamda şerefsizin önde gidenidir.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    valla hoca ben sömürceğimi sömürdüm allah razı olsun.
    böyle bi piçlik olacağı belliydi ben günlük dadandım accounta lostun 4. sezonunu aldım sonunda şimdi bitti hepsi.
    allah bin kere razı olsun...
    bunu yapan adamda şerefsizin önde gidenidir.
    katılıyorum hemde katıksız bi şekilde....

bende tam ıron man ı indiriordm part 7 yi indirdim 8 kaldı o da sabaha doğru inecek inşallah

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Mevlana ile yanındaki müritle yolda gezerken sohbet ediyorlarmış:

Hocam şu köpekler ne kadar sevimli birbirleriyle çok güzel oynuyorlar

Mevlana derki: önlerine 2 kemik atta oynamayı gör o zaman demiş:=) kıssadan hisseyi anca böyle özetledim.

şaşırdığım nokta rapidsizde 115kblarda indiriyor ilginç.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    yaf şifreyi yeni aldım kısmet olmadı rapidde deneme bilem yapam hangi yavşak değişmişki çok ihtiyacı vardıysa deseydi atardık sadaka buna ne gerek var yaf :@ Triumph pm atmışsın hocam deiştiysen ver işte die emin ol öle bi şerefsizliği yapacak kadar düşmedim bilgin olsun die sölüom

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Ben kimseyi zan altında bırakmamak için özel mesaj yolu ile söylediğimi söyledim Sana da gayet mantıklı açıklamalar yaptım.kaldı ki kimin yaptığını bulsam bile ismini yazmayacağımı söyledim.ben konuya bu kadar hassasiyetle yaklaşırken; sana yazdığım 'ÖZEL' bir mesajı burada paylaşman çok yanlış.neyse açıklama yapmak zorundayım.onlydeath'in herhangi bir sorumluluğu yoktur.yanlış anlaşılma olmasın.

OnlyDeath bunu yazdı:
    yaf şifreyi yeni aldım kısmet olmadı rapidde deneme bilem yapam hangi yavşak değişmişki çok ihtiyacı vardıysa deseydi atardık sadaka buna ne gerek var yaf :@ Triumph pm atmışsın hocam deiştiysen ver işte die emin ol öle bi şerefsizliği yapacak kadar düşmedim bilgin olsun die sölüom

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    eyw.hocam tşkler bunu yapan 2yüzlü insan heralde bunları görüp utanmıştır

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ulan bana daha pm bile gelmemişti, şifre değişmiş :|

şansımı seveyim =)

neyse söyleyeceklerim tahmin edilen türden şeyler, saygılarımla :P =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 19702 Toplam Mesaj: 91