Rapidshare Hesabımı Hibe Ediyorum
-
pw yi deiştiren sölesen yoksa kötü kayılacak o şahısa ?
-
Açıklayamam.ilk mesajımda sadece blöf yapıyordum.Neden açıklamam?Çünkü suçsuz arkadaşların hoşuna gitmeyebilir isminin orda görünmesi.Ama kimin yaptığını tahmin edebiliyorum.%90 ihtimalle tahmin ettiğim kişi yaptı.Elimde yeteri kadarda kanıt var.Ama kendisini daha fazla rezil etmemek için kim olduğunu yazmayacağım.Kendisine bundan sonraki hayatında dürüst olma fırsatı veriyorum..Maddiyatçı biri değilim zerre kadar umrumda değil.Altı üstü 15 ytl'lik şey ama 30 küsür kişiyi ilgilendiren bir mağduriyet söz konusu.
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
Triumph bunu yazdı:
15 ytl'lik şey için bu kadar kişiden küfür yemeyi göze alan arkadaşa selamlarımı iletiyor,Bundan sonra ki yaşamında dürüstlüğü öğrenmesini temenni ediyorum.
şifreyi verdiğin kişileri burda açıklarmısın?
----------------------------- -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Açıklayamam.ilk mesajımda sadece blöf yapıyordum.Neden açıklamam?Çünkü suçsuz arkadaşların hoşuna gitmeyebilir isminin orda görünmesi.Ama kimin yaptığını tahmin edebiliyorum.%90 ihtimalle tahmin ettiğim kişi yaptı.Elimde yeteri kadarda kanıt var.Ama kendisini daha fazla rezil etmemek için kim olduğunu yazmayacağım.Kendisine bundan sonraki hayatında dürüst olma fırsatı veriyorum..Maddiyatçı biri değilim zerre kadar umrumda değil.Altı üstü 15 ytl'lik şey ama 30 küsür kişiyi ilgilendiren bir mağduriyet söz konusu.
iMPaLa bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
15 ytl'lik şey için bu kadar kişiden küfür yemeyi göze alan arkadaşa selamlarımı iletiyor,Bundan sonra ki yaşamında dürüstlüğü öğrenmesini temenni ediyorum.
şifreyi verdiğin kişileri burda açıklarmısın?
-----------------------------amk ne aç adamlarsınızya
-
valla hoca ben sömürceğimi sömürdüm allah razı olsun.
böyle bi piçlik olacağı belliydi ben günlük dadandım accounta lostun 4. sezonunu aldım sonunda şimdi bitti hepsi.
allah bin kere razı olsun...
bunu yapan adamda şerefsizin önde gidenidir. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
valla hoca ben sömürceğimi sömürdüm allah razı olsun.
böyle bi piçlik olacağı belliydi ben günlük dadandım accounta lostun 4. sezonunu aldım sonunda şimdi bitti hepsi.
allah bin kere razı olsun...
bunu yapan adamda şerefsizin önde gidenidir.
katılıyorum hemde katıksız bi şekilde....bende tam ıron man ı indiriordm part 7 yi indirdim 8 kaldı o da sabaha doğru inecek inşallah
-
Mevlana ile yanındaki müritle yolda gezerken sohbet ediyorlarmış:
Hocam şu köpekler ne kadar sevimli birbirleriyle çok güzel oynuyorlar
Mevlana derki: önlerine 2 kemik atta oynamayı gör o zaman demiş:=) kıssadan hisseyi anca böyle özetledim.
şaşırdığım nokta rapidsizde 115kblarda indiriyor ilginç.
-
yaf şifreyi yeni aldım kısmet olmadı rapidde deneme bilem yapam hangi yavşak değişmişki çok ihtiyacı vardıysa deseydi atardık sadaka buna ne gerek var yaf :@ Triumph pm atmışsın hocam deiştiysen ver işte die emin ol öle bi şerefsizliği yapacak kadar düşmedim bilgin olsun die sölüom
-
Ben kimseyi zan altında bırakmamak için özel mesaj yolu ile söylediğimi söyledim Sana da gayet mantıklı açıklamalar yaptım.kaldı ki kimin yaptığını bulsam bile ismini yazmayacağımı söyledim.ben konuya bu kadar hassasiyetle yaklaşırken; sana yazdığım 'ÖZEL' bir mesajı burada paylaşman çok yanlış.neyse açıklama yapmak zorundayım.onlydeath'in herhangi bir sorumluluğu yoktur.yanlış anlaşılma olmasın.
OnlyDeath bunu yazdı:
yaf şifreyi yeni aldım kısmet olmadı rapidde deneme bilem yapam hangi yavşak değişmişki çok ihtiyacı vardıysa deseydi atardık sadaka buna ne gerek var yaf :@ Triumph pm atmışsın hocam deiştiysen ver işte die emin ol öle bi şerefsizliği yapacak kadar düşmedim bilgin olsun die sölüom
----------------------------- -
eyw.hocam tşkler bunu yapan 2yüzlü insan heralde bunları görüp utanmıştır
-
ulan bana daha pm bile gelmemişti, şifre değişmiş :|
şansımı seveyim =)
neyse söyleyeceklerim tahmin edilen türden şeyler, saygılarımla :P =)