Rapidshare Para Dağıtıyor !!! 50,000 €Uro !!!
-
pişman olan varmı
-
Çevirmeden önce düşündüm:
"Milyonlarca başvuran olacaktır, o kadar kişi arasından bana mı çıkacak ?" diye. 6.000 rapid puanımı harcayacağıma, 10.000 yapıp bir aylık rapid kazanırım :D
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Çevirmeden önce düşündüm:
"Milyonlarca başvuran olacaktır, o kadar kişi arasından bana mı çıkacak ?" diye. 6.000 rapid puanımı harcayacağıma, 10.000 yapıp bir aylık rapid kazanırım :D
-----------------------------Mantıklı hoca , off beee bizdede hesap olsada bizde puan kassak off :D
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Mantıklı hoca , off beee bizdede hesap olsada bizde puan kassak off :D
-----------------------------7k puanı hiç acımadan verdim vlla gidip 3liraya 5 liraya loto moto oynucamıza bari bide bunu oynayalim dedim rapid point beleş geliyor nasilsa xD
-
UploaDeR bunu yazdı:
Sahir bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
-----------------------------7k puanı hiç acımadan verdim vlla gidip 3liraya 5 liraya loto moto oynucamıza bari bide bunu oynayalim dedim rapid point beleş geliyor nasilsa xD
-----------------------------Beleş geliyor ama şimdi senin puanlar sıfırlandı. 10.000 puan olunca rapid premium alabiliyorsun puanlarla.
-
mamii bunu yazdı:
UploaDeR bunu yazdı:
Sahir bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Beleş geliyor ama şimdi senin puanlar sıfırlandı. 10.000 puan olunca rapid premium alabiliyorsun puanlarla.
-----------------------------biliyorum da ztn daha 3ay var prenin bitmesine ozamana kadar ben puan toplarım metak etme ztn yakında warez e boğacam siteyi ama işte bu lanet olası upload hızları düşük : ( (( uzunsürüo
-
edit: İstemeden duble penetrasyon yapmışım:S ilgililer bunu silerse sevinirim
-
Şimdi ben size genel şans durumumu özetleyeyim;
Çölde yürüsem ütü bulurum, voltranı oluştursam götü olurum
ama yinede aldık bikaç tane:)
-
kandırırlar onlar =)
-
valla ben 250 tane aldım ve almaya devam ediyorum , free hesap kullanıyorum baya puanım var yani :)