Rapidshare Premium Hesap
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
uzatma yapıyorsan vaar olan hesabı gönderem hemen parayı?
-----------------------------henüz öyle bir hizmetimiz yoktur, yeni hesap al işte ? ne farkı var?
4 Aylık hesabım var içinde 300 e yakın dosya var :) ayın 20 sine kadar uzatmazsam hepsi silinecek :) farkı bu ben downlaod değil upload için kullanıyom mereti :)
-----------------------------dosyalar niye silinsinki?? 3 ay boyunca download edilmeyen dosyalar siliniyor sadece. hesap kapanınca dosya silinmesi gibi bir durum yok.
premiumda öyle değil işte :)This Account expired on Wed, 20. Aug 2008 ! Expired Accounts are deleted after 30 days Click here to extend your Account
Anladın? hesap silinecek diyo -
azizsenel55 bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
niye 10 liraya satıyosun ?
-----------------------------sence kaça satmalıydım?
-----------------------------2 lira :-)
-----------------------------o çok yaw 50 kuruş verir :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
kaç günü kaldı ? 10 lira dedine göre az kalmıştır sen kaç günü kaldığını söyle eğer uygun bir zamansa hesap nonu ver yatıram hemen..
-----------------------------dostum hesap yeni sıfır açılacak, bu arada konu içinde saçma sapan mesaj yazanlar, eğer böyle yaparak komik olduğunuzu sanıyorsanız yanılıyorsunuz, şurda ciddi ciddi bi konu açmışım, eğer saçmalıcaksanız geyik bölümü var, ilgilenmiyorsanız 50 kuruş 2 lira bilmemne yazmayın.
-
neyse hesap satıldı, konu silinebilir.