Rapidshare Sınırsız Download..:)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Yillik resmi uyelik ucreti kac kurus :)
-----------------------------herkes senin gibi aylik 5-10 bin $ karsiligi calismiyor (k)
-
yaw su rapide adam akıllı bi çözüm bulunmadı sureklı bişiler deniyoz ama account bulmak lazım
-
ya arkadas hadi uye oliym nasi uye olicam kredi kartim yok banka kartim yok telefon acicaksin diyolar adam telefon acinca hello derse ne b.k yiycem bi adres felan yokmu arkadaslar yav kafayi yiycem 26 part indirecem 3 gun suruyo
-
yani adamakilli bi cozum bulamadik sanirim oylemi
-
arkdaslar anladiki rapidshareye cozum yokkkkkkk :(:(:(:(:(:(
-
ben bunu biliom herkes saldırıo yaa 3 tane filan aynı anda indirion belki daa fazla ama el çabukluğu filan olması lazım
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
arkdaslar anladiki rapidshareye cozum yokkkkkkk :(:(:(:(:(:(
-----------------------------illa ben el atcam yani :P
-
Hocam bende cok sey denedim ama adam akıllı bi bok yok tek care reset..Yada alcan premium uyelik mis gibi indircen
hem adamlar guzel hizmet saglıyolar hızlı server ları var indirdiklerini calısmama/fake cıkma ihtimali az garanti yol yani..
Hem cokta istemiyolar aylık 10 liraya yakın bi ucret..Rapide en guzel care Premium...
-
valla ben arkadasımın 3 aylık şifresini aldım kullanıyorum pc kapansın açılısın flash get kurulu durmadan iniyor aha suanda cinema 4 d eiimini indirdim 38 film oldu sildiklerim hariç durmadan indiriyorum
-
arkadasim ben hollandada yasiyorum burda modem felan yok duvara bagli direk ayni nasil ampul yakiyosunuz onun gibi.ve butun mahalleninki tek yani sigortayi kapatip acma sansimda yok rapide nasil uyelik alacam soyleyin abi 10 senelik alayim telefon actim adamlar beni bende adamlari anlamiyom
Toplam Hit: 7376 Toplam Mesaj: 22