Rapidshare Üyeliğini Paylaşalım Olur Mu ? :) Paylaşmak Kutsaldır...
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
ok
-----------------------------ok
-
hani bana 1 saatlik pre :P
-
DarkPrice bunu yazdı:
hani bana 1 saatlik pre :P
-----------------------------aaall sana pre :D bana da lazım oluyo hep.. paypalımda para olsn ihtiyacım olmasın gidicem kendim rapid pre alcam.. en güzelii :)
-
Rapidshare paylaşılan hesaplara sıcak bakmıyor hacılar. Kotası var bunun bilmem nesi var! :)
-
PatriotCracker bunu yazdı:
Rapidshare paylaşılan hesaplara sıcak bakmıyor hacılar. Kotası var bunun bilmem nesi var! :)
-----------------------------ben sıcak bakıyorum napıcaz sımdı .. söyle o rapidshare'e.. ?!
-
yha bu ne yha :) o zmn cozum yolu bularım :)
tharibat ıb kurucuları :) biraz fazla mesayı yaparak :) cözüm yolu bulsunlar:))) demi :)
-
zaten renenin kulağını çekme vakti geldi. adam hiç pre. dağıtmıyor.
en güzel çözüm yolu 15 tl.
-
tiimek bunu yazdı:
-----------------------------yha bu ne yha :) o zmn cozum yolu bularım :)
tharibat ıb kurucuları :) biraz fazla mesayı yaparak :) cözüm yolu bulsunlar:))) demi :)
-----------------------------len profil mesajından bıraktım bi tane sana :D istemiyorsan geri alim.
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------walla onu bunu bilmemde aramızda bir tane top var paylaşılan şifreyi değiştiriyor.
not: şifre değiştiren her kimse bu yazıyı okuyorsa bu topic g.tüne girsin
-----------------------------rapid şifresini kimse değiştirmiyo bi rapide aynı anda 30-40 kişi dalınca sistem şifreyi değiştiriyo
-
zoom8
AsTakiLamuKa
DarkPrice3üne gönderdim başkasına vermeyin şifre değişir yada verin siz bilirsiniz :W