Rapidshare Ve Hotfile Phisher (Fake Link)
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
CyberAngel bunu yazdı:
bugün siz başkasına, yarın başkası size.Siz yapınca iyi hoş, başkası yapınca namussuz şerefsiz... Millet para veriyor... ayıptır
ne diyeyim sana polemilik mi yaratalım sana silah zoruyla yap diyen mi oldu bırak hocam herkes istediğini yapsın günahı kulun boynuna sonuçaa
-----------------------------Çok istiyorum lütfen polemik yarat!........
Brader günahı bir kenara bırak.Herşeyi yapıyoruz ama bu çok farklı birşey.Düşünsene bir linkten birşey almaya çalışıyorsun, adam yazmış binbir dalavere yapmış, kanıyorsun ve hesabını çalıyorlar.Bu kadar da olmaz.Gidin yabancı sitelerde yapın bari.Bunu da dine imana bağlamaya gerek yok.Bu çok fazla.. insanlık dışı şeyler..
Biz kolay kolay yemeyiz bu tür şeyleri, ama hem maznuma hep bilmeyenlere ayıptır yav.
-
Hotfile videolu anlatim olsaymis iyi olurmus hotfile'da link nasil olusturuluyor ?
-
beyler biri hayrına 1 haftalık hotfile premium verse ne güsel olur. Her aradığım şey hotfile teker teker indirip modeme reset atmaktan bunalıma girdim..:(
-
host hemen kapanıyo kardeşim onu nasıl yapacaz ?
-
uhaha bu resmen bir soygun :))) ve bunu sevdim..Ama bu işlerden anlamıyorumm.yapanada sözüm yok..sanat yapıyorlar :))
Bazı arkdaşlar günah filan demiş..Ben bir kişiye günah yapma filan demeyi desteklemiyorum..Herkez herşeyi idrak edebilcek yaşta..Karışmak mantıksız..Evet belki doğru yolu bulmasını istiyorsunuz ama kaç kişi sorunsuz doğru yolda diye sormak lazım..Bencede polemiğe gerek yok.. go go go.. bomba atıyorumm..negatiff..
ii sabahlar.. -
Selamlar, Arkadaslar araniza yeni katildim.
Oncelikle sizlere sormak istedigim http://www1.tahribat.com/ bu adresle su anki yazmis oldugum yer yani http://www.tahribat.com/ bu adres arasindaki fark nedir merak ettim.
Ve konuyla ilgili olarak soruma gelecek olursak elimde cesitli upload sitelerine ait pnishing dosyalari var. Bunlar kurulu hersey hazir fakat fake link olusturma konusunda zorluk cekiyorum. Ornek olarak http://www.wupload.com/file/43143456 bu linkin fake ini nasil yapabilirim.
-
CyberAngel bunu yazdı:
vesselam bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
bugün siz başkasına, yarın başkası size.Siz yapınca iyi hoş, başkası yapınca namussuz şerefsiz... Millet para veriyor... ayıptır
ne diyeyim sana polemilik mi yaratalım sana silah zoruyla yap diyen mi oldu bırak hocam herkes istediğini yapsın günahı kulun boynuna sonuçaa
-----------------------------Çok istiyorum lütfen polemik yarat!........
Brader günahı bir kenara bırak.Herşeyi yapıyoruz ama bu çok farklı birşey.Düşünsene bir linkten birşey almaya çalışıyorsun, adam yazmış binbir dalavere yapmış, kanıyorsun ve hesabını çalıyorlar.Bu kadar da olmaz.Gidin yabancı sitelerde yapın bari.Bunu da dine imana bağlamaya gerek yok.Bu çok fazla.. insanlık dışı şeyler..
Biz kolay kolay yemeyiz bu tür şeyleri, ama hem maznuma hep bilmeyenlere ayıptır yav.
-----------------------------polomik konusunda haksızsın onun dışında yabancılara yapılma fikrine bende katılıyorum