Rapidshare Yardım
-
harbiden de hea warsa account verin bi zahmet,modem yanımda osla reset atacam da iki kat altta a.q. , sewabına account wericisi aranıyor verici dedik diye yanlış anlamayın heaa :P
-
adam gibi proxy kullanıncada oluyo.ben oyle yapıyom
-
Rapidshare Premium Account Pack 2007
http://rapidshare.com/files/18979556/Rapidshare_Premium_Pack_2007_Version_1.03.rar
pass:ghanshyam_thori -
10 ytl verip alacaksın bi premium bu kadar basit
-
bi aralar ben de cok ugrastim rs icin. ip adresim static olduundan hep sorun cikti. sonra baktim ki premium almak ugrasmaktan daha kolay, ben de aldim premium :) 2 ayda 275 GB :)
-
en güzeli premium alıcaksınız 16 ytl aylık.. 16 ytl ye kadıköyden 2 tane dvd alırsınız en fazla onuda ara bul eski version cart curt.. ver 16 yı çek istediğin kadar
-
3 aylik veya 6 aylik alinca daha da ucuza gelio
paraniz varsa premium alin
cunku odediginiz paranin kar$iligini fazlasiyla alirsiniz
tabi 6GB gibi salak bi kotaya maruzsaniz hic almayin :) -
Hızda önemli fakat. 256 ile download yapmakta işkence resmen.Birşey indireyim diyorsun bu sefer sitelerde gezilmiyor.Downloada limit getirincede günler sürüyor.İnecek şeylerde illegal olunca o zamana kadar linkler siliniyor zaten
-
aynen gote taşe dayının özellikle 50Mb ve üzeri bişe indirmek istiyosan kapat browserı inmesini bekle aksi halde takılabiliyo,o sözüm ona 256 olan hız zaten 26,9/sn yeden bile 5-6lara dusebiliyo yalnız flashgetle download yaparken sörfunu pek gıdıklamıyo.Su anda Vistanın23. partını cekıyorum rapidle gayet te hos sorfumu de yapıyorum birazdan kumsalda guneslenicem.. :P
Toplam Hit: 4427 Toplam Mesaj: 20