folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare.Com İle 2000Mb Upload & Download Tek Link

Rapidshare.Com İle 2000Mb Upload & Download Tek Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    free kullanıcılar için sınırın artırılması gerekiyo diye düşünüyorum, tek link görmemiz neredeyse imkansız gibi bişey o yüzden free 100 değilde 500 falan olsa işimize çok yarar :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------
    free kullanıcılar için sınırın artırılması gerekiyo diye düşünüyorum, tek link görmemiz neredeyse imkansız gibi bişey o yüzden free 100 değilde 500 falan olsa işimize çok yarar :)

merak etme onuda yapacaklar rapid in uzun zamandır rakibi yoktu ama diğer paylaşım siteleri 500mb 1gb 250mb koydukları için böle bir yol bulmuş ve yavaş yavaş arttırmak istiyor rapid google gibi tekel olmak istiyor da diyeibiliriz türkiyede en çok girilen 8. web sitesi ve iranda 4.sırada :D

megaupload gibi siteler daha çok amerikada populer ancak sıralamada rapid 1. durumda sebebi ise isviçre yasalarına göre bir içeriğini başkalarının oluşturduğu web siten varsa içerikten sen sorumlu deilsin onu oraya koyan sorumlu ama türkiyede hemenpaylas gibi siteler kapatılıyor bizde knght gibi rapid gibi şeylere yabancılara para veriyoruz büyük bir pazardır girilmesi gerekiyor ama işte türkiye burasi  :(

teknolojide en geriyiz + avrupada bile olmayan kanunlar var :D  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:

http://www.rapidshare.de/

300 mb upload / download :) premium hesabı olmayanlar için :)

http://69.5.88.74/tr/  500mb upload & download anti rapid ciler ve amele olmayanlar için ^^ 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

idm ile indirirken 110 kb hızlarda indiriyorum. lakin 2. dosya indirimine başladığımda 50 kb lara kadar düşüyor.

düşmese bu dediğini yapacaktım. sınırsız gibi zaten şu anda preli olanlar :) zaman kaybı önlemi için eyvallah. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    adamlar sınırsız upload da verse partlı yapmaya mecburuz, örn: call of duty 4, kaç gb lık oyun, tek linkte indirilmezki, en azından 500 er mblık partlara bölmek zorundasın :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek
    herşeyden önce o kedileri kaldırsalar daha iyi olcak kanımca

Prozac Fan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mith bunu yazdı:
    herşeyden önce o kedileri kaldırsalar daha iyi olcak kanımca

yoo niye kaldırsınlarki interneti çok kullanan biri için rapid cilerin azalması işimize gelir =) 

Toplam Hit: 4950 Toplam Mesaj: 18