Rapidshare.Com"Dan 3 Ay Bedava Premium Account!
-
Rapid 1-3 Aylık Premium Üyelik Beleş
3 aylık ücretsiz premium hesap için 12 kişi sizi referans göstermesi gerekiyor.
1 aylık ücretsiz premium için 5 kişi gerekiyo. aşağıdaki linkten girebilirsiniz üye oluyosunuz o kadar arkadaşlarınızı da üye yaptığınızda rapid üyelik sizindirhttp://www.freerapidaccount.com/free/?r=19107
linke tıklayınca karşına email adresini gireceğin ve bi şifre belirleyip gireceğin yer çıkıyor. Altta da "I agree to the Terms of Service" yazısı var ona da tik atacaksın ve orda hediye kısmı var 3 aylık ve 1aylık diye. istediğiini seçebilirsin. sonra registera bas.
sonra username (kullanıcı adı) gir. artık bu siteye o kullanıcı adınla gireceksin. öteki boşluklara sallama bişey yazsan da olur. sadece boş bırakma yeter
sonra yine register butonuna tıklıyoruz. işşlem tamam.
daha sonra da sana bi link verilecek bu linki kullanarak 5 yada 12 kişi üye olunca 1 veya 3 aylık ücretsiz rapid üyeliği kazanıyorsun -
-
hoca ayıp ediyorsunuz araştırdım buldum yapma şöyle..
-
baq benim id numaram seninkinden daha eski
demekki senden önce zaten haberim var yani pek o kdr yeni biseyde deil .
-
hoca benim kızdığım şu ben uğraşmışım açıklamasını filan yazmışım. sonra da linki vermiim sen hemen altına kendi linkini yazmışsın ::P
-
edit: jeton yeni düştü :) ikinizede tıklayayım ödeşelim :P
-
atışmayın lan herkes herkese yardımcı olsun :D
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------edit: jeton yeni düştü :) ikinizede tıklayayım ödeşelim :P
-----------------------------ehehe :Pp bekliyoruz
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------baq benim id numaram seninkinden daha eski
-----------------------------
Hoca millet sınıfta matematik dersi işlerken sen beden derslerine falan mı giriyodun ?? -
hoca anlamadım gitti 60 kişi konuyu açmış benim referral 0 amk. ille yaacaksınız şunu demi :)
-
nikoteen bunu yazdı:
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------baq benim id numaram seninkinden daha eski
Hoca millet sınıfta matematik dersi işlerken sen beden derslerine falan mı giriyodun ??
lan sendemi mallik var bugun bendemi19107
6704
hangisi daha eski ?:/