Rapidsharede Özel Sayfanız Olsun.
-
hay a.q.
beni yanlış anlamayın,benim arkadaşdan kötü birşey bekleme ihtimalim çok düşük,onun da haberi yoktur diye düşündüm.Normal video formatı böyle değil,açıklama yaprsaydı o zaman söylerdim,bende antivirus de yok,virus var mı yok mu diye bilememde..
bu arada anlatılan olay bi boqa yaramaz.Yaptığı tek şey linkleri saklamaktır.Başka birşey yok,o linklerin kullanım süresi 30 gündür sonra siliniyor ne anlamı var,bende lazım olan linkleri bir not defterine yazarım sonra benim ftp ye atarım al sana aynı iş,başka bir şey yok -
oraya virus koysa adam zaten senein dediğine benzer şeyler soyler virus yok rahat olun cart curt.
demekki neymiş her sakallıyı dede sanır gibi gibi her exeyi virüs sanmıyor burdakiler merak etme. he adam yayınladı bir diğer salakda yedi o da o salağın sorunu.
-
eğer programlarda virus bulunduysa vatandaş da bilerek yapmışsa sadece yiyen salağın değil yayınlayan salağında sorunu.Çünkü biri windowsunu kaybederken diğeri de ban yiyecek
-
ya sen amma dertlendin milletin olmayan derdiyle. e ban yemekte o salağın sorunu.
Toplam Hit: 3792 Toplam Mesaj: 15