Rapidsharedeki Yenilikler
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
kriz bunlarıda vurmuş gibi kötü bi espiri yapsam :P
-----------------------------o kadar kötü değil de artık rapidshare'nin de cılkı çıktı. ama ne varsa rapidde var yine.
-
evet artık yeni ve sağlam bi site aramalarına başlama zamanı gelmiş.
-
netload.in i tavsiye ederim. adrive da çok iyidir. bırakın rapidi :) hatta evilshare.com da süperdir.herkez deişrtirse bi problem olmaz :B
-
en azından tahribat adına herkez bi yere geçsin. hepmiz birlikte başka bişeye geçelim.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ya ben bu rapidsharenin hostunu düşünemiyorum.
Kac mb alanı vardır acaba 500 terabyte falan mı :)
-----------------------------500 tb ? :D 2 sene önce 4 petabyte tı, ondan sonra artık yazmamaya başladılar, şimdi 5 - 6 petabyte vardır heralde
-
Ne oLursa oLsun rapid'den daha kaLiteLisi yok netLoad,fiLefactory,sharebase vs zırt pırt dosya siLer şikayet oLmasa biLe,yok sunucuLarında hata oLur 2-3 gün indiremessin,hadi indirdin diyeLim bozuk yarım iner uğraş dur oLan kotaLıLara oLur..Tabi rapid LinkLeride öLüyo şikayetLe ama dosyanın adını değiştirince baya bi uzun ömürLü oLuyo..Sen gider wanted fiLmini wantedpart1.rar diye upLoad etmeye başLarsan 1 gün dayanmaz ama ww@nnt3d.part1.rar diye upLoad edersen uzun ömürLü oLur dosyan Hem hiçbir upLoad sitesinde Rapid kadar aLan rapid kadar bw rapid kadar hız yok..
Birde 2.66 gb fiLan yazıLmış niyeyse son 10 gündür günLük 10 gb fiLan çekiyorum hergün de yeniLeniyo o 10gb. 80 gb oLayınıda baya bi aştım ama haLa günLük 10 gb çekebiLiyorum :|
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
en son 4 petabyte diye hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyosam :| tabi 7-8 ay öncesinden bahsediyorum :D
-
Torent gibi beleş ve günçel dosyaları indirmekte sorun yaşanmayan bir paylaşım sistemi varken paralı olan rapidshare deki bu kısıtlama çok saçma sapan olmuş yurt dışında adamları 50-100 megabit bağlantısı var bu limiti 2 günde doldururlar bençe rapidshare bu işte geri adım ataçakdır.
-
bitroad rulz... hem hızlı hem akliteli hem premium gerekmiyor, bekleme yok şu yok bu yok, sınırsız yükleme var. aynı anda bir kaç dosyayı indirme var. hadi hep beraber bitroada geçelim. zaten bu aralar ne arasam öncelikle bitroad linki var mı ona bakıyom. filmleri flaan hep bitroaddan indiriyom falan filan.
Haydi tahribat Bitroad.net'e
edit: şu anda dahi bitroaddan film indiriyorum
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------6. Ağustos 2007 - Daha fazla Hız, Daha fazla Alan
Yeni bir RapidShare segmenti eklenerek Toplam RapidShare Bandwidth'i 140 Gigabit/Saniye 'ye ulaşmış ve Toplam Web Alanı 3.5 Petabytes'ı aşmıştır. RapidShare standartları yükselmeye devam edecektir.neredeyse 1 yıldır kullanıyorum rapidshare premiumu ama artık kullanılmayacak seviyeye getirdiler. extra download hakkı satmak için bunu yaptılar. ama bence biraz yanlış yaptılar Allahtan kullanmadığımızı bir sonraki güne ekliyorlar toplam 55 gb. ye kadar çıkabiliyor tabiki ayda maximum 80 gb. download hakkı veriyor.
Extra
100 gb 9.99 euro500 gb. 44.99 euro
2500 gb. 199.99 euro