Rapidshareden Gelen Mail
-
"Hesabiniz bizim anlastigimiz yerlerden rapids almadiginiz gerekcesiyle kapatilmi$tir, bb" diyor:B
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
he yaz onu açarlar :D ule r10 rapid bayisimi hem adamlardan almamışın hemde aldıgın yeri yazıon :D bari arkadas yolladı de para verdim deme :D
-----------------------------MagicSword bunu yazdı:
we had to close the Premium Account, because the Rapids were purchased through
an unauthorized channel. The rapids were then reported as being unauthorized.
Please make sure that you only buy Rapids from our website
(http://rapidshare.com/premium.html), or from an authorized RapidShare
Reseller
(http://rapidshare.com/resellers.html).
If you buy Rapids through another channel other than the ones listed above,
the Rapids may come from an unauthorized source.
Son gelen mail ne demek istiyor?
-----------------------------ben dedim hocam :D para verip başkasından aldım dersen olacagı odur.
-
üzgünüm RapidShare Prepaidcard almıştım o adresten. demek istemiştim nasıl yazabilirim_?
-
-
MagicSword bunu yazdı:
-----------------------------üzgünüm RapidShare Prepaidcard almıştım o adresten. demek istemiştim nasıl yazabilirim_?
:D yemezler -
Rapidshare artık durumu çaktı çalıntı rapids aktarılan hesabları banlıyor.Ama çözümünü biliyom ben :)
-
Maldonado bunu yazdı:
Rapidshare artık durumu çaktı çalıntı rapids aktarılan hesabları banlıyor.Ama çözümünü biliyom ben :)
-----------------------------e çözümünü biliyosan yardımcı ol biliyorum demekle olmuyor.
-
MagicSword bunu yazdı:
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------e çözümünü biliyosan yardımcı ol biliyorum demekle olmuyor.
-----------------------------Rapidsi göndereceğin hesabtan başka bir hesaba göndercen..Daldan dala atlımak misali
-
Maldonado bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------Rapidsi göndereceğin hesabtan başka bir hesaba göndercen..Daldan dala atlımak misali
-----------------------------ikisinide kapattılar senin dediğin yöntemle işte ;)