Rapidshareden Sınırsız İndirme İmkanı
-
Premiumunda limiti var. 5 günde toplam 25 gb indirme hakkı var.Gece gündüz download yapabileceğinizi sanmayın.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Premiumunda limiti var. 5 günde toplam 25 gb indirme hakkı var.Gece gündüz download yapabileceğinizi sanmayın.
-----------------------------zaten 4 gb kotalı kullanıyoruz
-
maganda bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
rapidshare de sinirsiz, dertsiz tasasiz sorunsuz problemsiz istediginiz download yapmanin tek bir yolu var :)
-----------------------------PREMİUM :) ya alacan paşalar gibi yada bulucan bi yerlerden:P
ya da modeme reset butonu yapacan, kolayca erişebleceğin bi yere koyacan, böylece beleşe dertsiz tasasız sınırsız download.:D:D:DEn baba yol:D
-
modemim 30 cm uzağımda (H) :P
-
Ben Sınırsız Takılıyorum yıllık Preminyum var :)) Hatta TBT den bir kac arkadasada vermiştim simdi gene verecem :))) Yakında.!!!
-
ben rapidhacker kullanıodum işe yarıo du makinaya format attım şmdi işe yaramıyor :s
-
benim modem iki kat aşağıda:)
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
-----------------------------Ben Sınırsız Takılıyorum yıllık Preminyum var :)) Hatta TBT den bir kac arkadasada vermiştim simdi gene verecem :))) Yakında.!!!
-----------------------------evet, aklıma gelmişken yeniden teşekkür ediyim dedim, ZeroCool 2-3 hafta önce bana premium hesap verdi. rahat rahat inidiriyorum ondan sonra. eskiden neydi o modemi kapat aç falan, premium rulzz.!!....
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
-----------------------------Ben Sınırsız Takılıyorum yıllık Preminyum var :)) Hatta TBT den bir kac arkadasada vermiştim simdi gene verecem :))) Yakında.!!!
walla mı? kimlere verion?bana da ver:P:P