Rapid"Te Sorun Yaşıyorum!!
-
Arkadaşlar sabahtan beri linkleri çekiyorum happy hours olduğundan.Şimdi happy bitti.Normal şifreliye geçti.2.7 dakika bekledikten sonra resim çıkması lazım fakat resimler x şeklinde çıkıYOR.(ekteki linkte var)Javascript in son sürümü yüklü.Geyiğe almayacaklar cevap yazsın.Son 1 part var onu çekecem fakat x çıkıyor aşağıdaki gibi......Ne yapmam lazım???
LİNK : http://img237.imageshack.us/img237/7987/rapidsorunkg9.jpg
-
Hiç biir resim açılmıyor.Firefox da da açılmıyorr x çıkıyor
-
sag tuş resmi göster deyince de cıkmıyor mu?
-
firefoxta , eğer 3 ise sağ tıkla resme BAK yap sonra resim açılırsa geri gel gir.
ffx 2 ise resmi göster yap aynen dene.
res a bilgisayara..bakalım olcakmı :|
-
olmadı modeme pc ye her yere res attım olmadı...Resmi göster deyince de çıkmıyor.Geçmişi sil feln dedim yine de düzelmedi....
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
olmadı modeme pc ye her yere res attım olmadı...Resmi göster deyince de çıkmıyor.Geçmişi sil feln dedim yine de düzelmedi....
-----------------------------indirip upluyorum uygun mu?
9 dk sonra DL biter..
-
Teşekkür ederim rapide up larsan resim açılmıyor bilmeni isterim...Teşekkürler...
-
35ygt45 bunu yazdı:
Teşekkür ederim rapide up larsan resim açılmıyor bilmeni isterim...Teşekkürler...
-----------------------------e herıldın yani :D
edit : zidduya bak bakayım açılıyor mu DL yapabiliyor musun , link falan için googlede ara.
upload biraz uzun sürebililr belki bağlantıdan dolayı.Msn ekle istersen halowen gmail com
-
Noname bakıyorum zidduya eğer hareket varsa editlerim..İniyor ziddudan..
-
35ygt45 bunu yazdı:
Noname bakıyorum zidduya eğer hareket varsa editlerim..İniyor ziddudan..
-----------------------------şuan %30
%3-5 değiştikçe editleyeceğim.
-
Çok sağol hocam :D