Rapstar
-
güzel bir altyapıya sözleri uydurun öyle sözlerin aşırı derin anlamı olmasına gerek yok sonuçta şarkıya kafa yormadan eğlenceli ve güzel bi ses tonu ile müzik yaparsanız olur
-
sanırım 1 ci etabı gecsekte geri çekilecegiz sadece rest çekip dönecegiz sanırım tek ayakabın söyle üstün başın şöyle lafında cezayada kapak yaparız :D
-
Hayırlı olsun başarılar :D bende şuan google da kimsecikler yokken rap star akademi fan sitesi açtım :D yarışma inşallah tutar :D
-------------------------------
katılıyorum sana bende bunu aldım Rap Star Akademi kimsecikler yoqken maksat başkası almasın , tbt üyeleri çok hızlı :)
umarım kazanırsınnn dostum :)
-
tarzan öldürdün lan beni :D
olm kafanın üzerinde döndüğün için yeni tarzı kaçırmış olmayasın :D
ayrıca dostum sağlam müzik bul müzikde piano sesi mutlaka olmalı mutlaka !
ayrıca harbiden yeah ohh yee ohh yeee gibi şeyleride az tutmaya çalış :Dtamanen ayrıca ulan sibel tüzünün ne işi var o yarışmada bea :| sago nerde ulaş nerde salt empoze nerde :S sokim böle jürü ye :|
-
evet ee bir ara unutumya ama gelismeler söyle oldu arkadaslarla tartıstık konsutuk dedikki bu programın altyapısı yok dandirik bisey olacak geri cekilelim dedik :) ve geri cekilmistik sonra downlaod bölümünde paylastıgım albümü olusturduk ev ortamında :)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı olsun başarılar :D bende şuan google da kimsecikler yokken rap star akademi fan sitesi açtım :D yarışma inşallah tutar :D
-----------------------------Görünüşe bakılırsa tutmamış :D
-
başarılar dostum ne zaman tvde gorecez seni :)
-
bu programdan bi cacık olmaz :/
iykide katılmamışsınız.
-
ahanda rapstar yalan olmuş :D iyi oldu :D hea sago beyaz show da ceza ya bu yarısma hakkında bi kaç şeyler soylemiş arkadas gitmiştide.birde bayaa laf sokmus sago...
http://www.hiphoplife.net/index.php?option=content&task=view&id=3361
Toplam Hit: 3095 Toplam Mesaj: 20