folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Rar Açma Kapatma Hızı?

Rar Açma Kapatma Hızı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar ben 32bit win7 kullanıyorum ram 2gb üstü olmadığı için 64 bit kurmadım 64bit win7 kursam fark olurmu acaba ? porformans açısından ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar ben 32bit win7 kullanıyorum ram 2gb üstü olmadığı için 64 bit kurmadım 64bit win7 kursam fark olurmu acaba ? porformans açısından ?

-----------------------------
    böyle devam et

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

şeyhim güzel bilgi vermiş. öncelikle işlemci hızın, işlemcinin cache belleği  etkilidir sıkıştırma işlemlerinde. daha sonra ram gelir. büyük bir dosyayı sıkıştırıyorsan, ram düşükse gene yavaşlar. mesela kgb archiver var bilirsin. ram nekadar fazlaysa okadar hızlı arşivliyor. hdd nin faktörü var tabiki ama en son geliyor. şeyhin bahsettiği gibi, çift çekirdek işlemcili bir makinada 32 bit işletim sistemi ile aynı makinada 64 bit işletim sistemi kullanmak dahi bunu etkiler.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    system22
    system22's avatar
    Erkek

Rpm ve cpu hızı daha etkili olduğunu düşünüyorum...

Toplam Hit: 2763 Toplam Mesaj: 15