Rar Şifresi Kırmak
-
tuğrulbaba ben bu konu ile çok ilgilendim ( resme exe gömme konusu) öyle bişey yok, o programlar resme exe dosyasının bilgilerini taşıtıyor, sonra aynı program yardımıyla dekripte edebiliyorsun.
Sana tavsiyem exe dosyasna resmi göm, icon olarak da jpg ikonu koy. msn de exe gönderemiyorum dersen ziple öyle gönder. bu işi Nicla Join 2.0 programı iyi başarıyor. Kurban biline dosya uzantılarını görmüyorsa çakmaz görüyorsa da dosya ismini uzun tutarsın o sorun da aşılır.
Ben bu yöntem ile neler yaptım neler.
-
Ya bende programı edinen arkadaşın yalanısıyım olayı tam olarak çözebilmiş değilim doğrusu ama uğraşmaya değermi değmezmi bilemeyecem artık.
Kırarsam eğer paylaşırız sorun değil. Kıramzsam üzülmem çünkü herkes bilir öyle hack huck işlerinde gözüm yok milletin men şeysini ele geçireyim banka hesap nosunu alayım gibi hırslarım olmadı artık her ne yapılıyorsa bu tip işlerde.
Öğrenmek isteseydim öğrenirdim şimdiye kadar anlayacağınız. Benimkisi tamamen zevk hadisesi zarar vermek değil.
-
tuğrulbaba sen rar şifresiyle uğraşma rarlı dosyanın içindeki neyse söyle biz de arayalım belki buluruz
program falansa bizim de kendi çapımızda bi arşivimiz var varsa ayrdımcı olmaya çalışırım