folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rar Şifresi Ve Diğer Gereksiz Hareketler : |

Rar Şifresi Ve Diğer Gereksiz Hareketler : |

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orhie
    orhie's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya ben bu linkleri bulana kadar ne zorluk cektim ya."Üye olmadan linkleri göremezsiniz" zaten artık bu yazıyı görünce otomatik olarak sövüyorum.

Ya ben bu linkleri bulana kadar ne zorluk cektim ya."Üye olmadan linkleri göremezsiniz" zaten artık bu yazıyı görünce otomatik olarak sövüyorum.

abı bn bısey ararken google orn "msn 9 beta rapidshare.com"  dıe arıomm veya hangi siteyse :D aklında bulunsun :DD

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

konuya cevap yazmadan linkleri göremezsiniz.

:(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

elmasekeri bunu yazdı:
    bence rar şifresi son derece gerekli birşey, ben kendi sitemde yayınlarsam sadece benim sitemden indirsinler isterim,okadar emek etmişim sitem hit alsın diye sonuçta.

abi adam bi yandan $ifre yazmayn demiyo. konuya yorum lütfen ba$liga deil. ayrıca konuya da sonuna kadar katılıyorum.

"icerigi görmek icin üye olmalısınız.","icerigi görmek icin konuya cevap yazın." tarzı icerikleri gereksiz yere db $i$mesinden ba$ka bi$i deildir. sallamasyon 10.000 üyeli sitem olacaına gercek anlamda 100 üyem olsun daha iyi ya :| ki bunlari yapanlarinda zerre web bilgisi yoktur genelde.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

AKSU92 bunu yazdı:

konuya cevap yazmadan linkleri göremezsiniz.

:(

o ayrı bı salaklık :|

amk bi linki görup indirelim ona göre cevap vercez işte iyidir kötüdür vs :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    ya ttnet yanlısı değilimde.. bide yaptığın çok normalmiş gibi ttnete hakaret ediyon.. hani zannettiğim kadarıyla evde oyunu indiremedin. gittin kafeden aldın demi.. ttnete niye bişey söylüyonki. git orjinal oyun al. garantisi olsun hiç olmazsa..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    ya ttnet yanlısı değilimde.. bide yaptığın çok normalmiş gibi ttnete hakaret ediyon.. hani zannettiğim kadarıyla evde oyunu indiremedin. gittin kafeden aldın demi.. ttnete niye bişey söylüyonki. git orjinal oyun al. garantisi olsun hiç olmazsa..

Ne diyorsun hocam sen ya.Nasıl oyunu indiremedim.Tabi indiremem.

50 mblık oyunu indirince kota 200-250 mb artıyor.

Bende doğal olarak kafeden kendim indirip flasha attım konuyu okursan görürsün.Ezbere konuşma.Oyunun cdsini almadık :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:

Ne diyorsun hocam sen ya.Nasıl oyunu indiremedim.Tabi indiremem.

50 mblık oyunu indirince kota 200-250 mb artıyor.

Bende doğal olarak kafeden kendim indirip flasha attım konuyu okursan görürsün.Ezbere konuşma.Oyunun cdsini almadık :|

sen niye iyisin bazi cafeler usb portunu devre dışı bırakıyo, göt gibi kalıyon :| 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 2056 Toplam Mesaj: 18