folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rar Şifresini Bir Türlü Alamıyorum

Rar Şifresini Bir Türlü Alamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://filesbride.com/files/file2332/password/ busiteden indirmem lazım txt olarak ama ince indirmenin kilidini açmam gerekiyor bikaç seçenekvar bazısı tel no istiyor onlar para tuzağı diğerlerinide ingilizcem olmadığı için ben yapamıyorum indirme kilidini bir açamadım gitti rar şifresini alamazsam 6gb lık download boşa gidicek ingilizcesi olan biri şifreyi alıp bana söliyebilirmi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Mobilden baktım, ancak hepsi aynı bokun farkı tonu maalesef. Bu tarz linkler veya sistemler zaten genelde fake oluyor. Başka bir şey için banada lazım olmuştu böyle bir sisteme attı şunu yükle vs dedi android oyun yukletti. Eski telimden girip yaptım her şeyi yinede olmadı. O yüzden çareyi başka yerde ara derim.

Aradığın özel değilse yaz konuya millet gördükçe bakar senin için.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Edit: admine not, mobilde flood yapıyor arada bi el atsaniz? Bir kere tıklamama rağmen yapıyor hemde.

heza tarafından 12/Şub/16 01:54 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

fake hocam..  hiç ugrasma

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    heza bunu yazdı

Mobilden baktım, ancak hepsi aynı bokun farkı tonu maalesef. Bu tarz linkler veya sistemler zaten genelde fake oluyor. Başka bir şey için banada lazım olmuştu böyle bir sisteme attı şunu yükle vs dedi android oyun yukletti. Eski telimden girip yaptım her şeyi yinede olmadı. O yüzden çareyi başka yerde ara derim.

Aradığın özel değilse yaz konuya millet gördükçe bakar senin için.

eyvallah hocam özel değil oyun indirdim onun rar şifresi lazım dragon age origins kimin rarladığını bilmedende sanmıyorumki şifreyi bulabileyim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buda rardaki yazı

You need a password for this file, you can download the password from here:
    http://uploadsnack.com/mGKRJU or http://uploadsnack.com/yAHN2r
    We decided to limit the downloads for this file, so only those who will follow the next steps will have acces to it, that's why we're asking to complete a short survey before you can download the password.
    After you complete the survey the download will automatically begin.
    Thank you for your support!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

indirdiğin asıl forum, site vs neyse onun linkini verir misin? PM atabilirsin konu gereksiz uzamasın ben bi bakınayım.

İşsizlik seviyem: Yatakta pc yi açtım, kolları sıvadım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    heza bunu yazdı

indirdiğin asıl forum, site vs neyse onun linkini verir misin? PM atabilirsin konu gereksiz uzamasın ben bi bakınayım.

İşsizlik seviyem: Yatakta pc yi açtım, kolları sıvadım :)

eyvallah hocam :)

http://torrentsgames.org/pc/dragon-age-origins-pc.html/comment-page-1#comment-176627

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

16 gb bosa indirdin kesin baska bir sey var icinde aradigin sey yok :D

itsin oglum sen adam degilsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ustura bunu yazdı

16 gb bosa indirdin kesin baska bir sey var icinde aradigin sey yok :D

6

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sil gitsin hocam. Yeni moda bu. Fake torrentlere rar şifresi koyuyorlar. Şifreyi alsan bile içinde büyük ihtimalle alakasız bir şey vardır. 

Kickass, Zamunda gibi kaliteli  ve güvenilir torrent siteleri varken bu tip siteleri nereden buluyorsunuz anlayamıyorum. 

mkyb tarafından 12/Şub/16 02:15 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2419 Toplam Mesaj: 16
rar şifresi rar password kilit açma unloking