folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Raspberry Pi İçin LAMP Kurulumu Hakkında.

Raspberry Pi İçin LAMP Kurulumu Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    lalada bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

hocam ftp kurmakla uğraşma hiç ssh bağlantın olduğu için sftp üzerinden ulaşabilirsin hemde bütün makinaya ulaşabiliyorsun 

bunu yapabilmek için /etc/ssh/sshd_config dosyasında "PermitRootLogin" satırını yes yapman lazım, default no gelir o.

aslında şunu sormak için girdim konuya : nerden ne kadara aldın hocam raspberry i ? bende download için kullanmayı düşünüyorum, üzerindeki usb girişinden harici hdd bağlasam nasıl olur sizce ?

farnell den aldım hocam. 80 TL ye mal oldu. 3 günde geldi ingiltereden dağın başındaki evime.

Ayrıca klasöre yazma problemimi çözdüm sanırım daha denemedim ama sonuç alırsam buraya yazarım.

hocam 80TL demişsinde model B yi mi aldın bu fiyata bide ne zaman aldın şuan sanırım 1-2 hafta bekletiyorlarda 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yeni Model B aldım hocam. 512 MB ram olanı.

26 Ocak tarihinde stokta varken 1 tane istedim 28 ocakta ödeme onaylandı. 29 ocakta kargolandı. 31 Ocakta UPS kargo ile elime ulaştı. Stokta yoksa bekletebilirler normaldir.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2952 Toplam Mesaj: 13