Raspberry Pi İle İlgilenenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drone
    Drone's avatar
    Erkek

Raspberry Pi ile ilgilenen yada buna benzer kartlarla .alışan varmı aranızda.

arduino raxha yada diğer kartlar ile proje yaptınız mı varmı ilginiz bunlar hakkında önerebileceğiniz kartlar ve projeler var mı ?

buraya bi yazsam. olaylar olaylar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

hiç uğraşmadım ama fena ilgilenesim var. biri az dürtüklese yol gösterse gidicem.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende rapsberry pi model b var yaklaşık 2 senedir. Baya bir uğraştım zamanında, şu an bir sd kartta media center yüklü birinde raspbian kafama göre takılıyorum.

Forumda bildiğim raspi ile ilgilenen başka @Lightsaber var.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

raspberry pi B+ vardı xbmc izliyordum.. Şimdi raspberry pi 2 ile xbmc Ip tv izliyorum..

Acıkcası bende bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum. Akıllı ev sistemi yapmak istiyorum ama o derece bilgim olmadıgını dusunuyorum :)

Akilli ev sistemi  yapsak nedersiniz???

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Raspberry pi ile turnike sistemi yaptim suan yalova termal otelinde yeni kuruldu.

suan hastane yazilimindan ekrana otomatik veri basan bir uygulama yaziyorum icerdeki hasta bilgilerini vs raspberryden hdmili tv lere vercek.

kisisel degil is amacli kullanmaktayim, mini2440'i da kullanmistim. Proje onermektense senin yapmak istedigin birsey var mi biz sana yon vermeye calisalim.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

Ccaglayan a ulas.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Win 10 dan win işletim sistemi yukleyebiliyorsun raspberry türkçe sitesinde anlatımı mevcut. 

Programlanması baya rahatmis bu şekilde.

Ses tanima ozellikli akıllı ev sistemi için internet lazım oluyor. 

Bi ara bende bir el atmayı dusunuyorum. Son çıkan modelini aldım. Win10 yüklü geliştirme ortamı fln hazir

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Paylaşmadan geçemiiiceim

http://www.butterflytv.net/tr/2015/07/01/build-a-camera-with-raspberry-pi-to-watch-live-on-mobile/

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Ben de ugrasiyorum Raspberry ile. Hatta şu an bir araci bilgisayardan hem arayuzle hem sesle kontrol etmek icin kullaniyorum.

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Bunu kodlamak icin hangi dili bilmek gerekiyor???

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    ayhun bunu yazdı

Bunu kodlamak icin hangi dili bilmek gerekiyor???

Windows 10 desteği de geldiğinden hemen her dilde çalışabilirsin hocam. Elektronik bilgisi de olmalı tabi en azından temel düzeyde. bi dünya sensörü falan var.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 13
raspberry pi