Raspberry Pi İle İlgilenenler
-
Raspberry Pi ile ilgilenen yada buna benzer kartlarla .alışan varmı aranızda.
arduino raxha yada diğer kartlar ile proje yaptınız mı varmı ilginiz bunlar hakkında önerebileceğiniz kartlar ve projeler var mı ?
-
hiç uğraşmadım ama fena ilgilenesim var. biri az dürtüklese yol gösterse gidicem.
-
Bende rapsberry pi model b var yaklaşık 2 senedir. Baya bir uğraştım zamanında, şu an bir sd kartta media center yüklü birinde raspbian kafama göre takılıyorum.
Forumda bildiğim raspi ile ilgilenen başka @Lightsaber var.
-
raspberry pi B+ vardı xbmc izliyordum.. Şimdi raspberry pi 2 ile xbmc Ip tv izliyorum..
Acıkcası bende bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum. Akıllı ev sistemi yapmak istiyorum ama o derece bilgim olmadıgını dusunuyorum :)
Akilli ev sistemi yapsak nedersiniz???
-
Raspberry pi ile turnike sistemi yaptim suan yalova termal otelinde yeni kuruldu.
suan hastane yazilimindan ekrana otomatik veri basan bir uygulama yaziyorum icerdeki hasta bilgilerini vs raspberryden hdmili tv lere vercek.
kisisel degil is amacli kullanmaktayim, mini2440'i da kullanmistim. Proje onermektense senin yapmak istedigin birsey var mi biz sana yon vermeye calisalim.
-
Ccaglayan a ulas.
-
Win 10 dan win işletim sistemi yukleyebiliyorsun raspberry türkçe sitesinde anlatımı mevcut.
Programlanması baya rahatmis bu şekilde.
Ses tanima ozellikli akıllı ev sistemi için internet lazım oluyor.
Bi ara bende bir el atmayı dusunuyorum. Son çıkan modelini aldım. Win10 yüklü geliştirme ortamı fln hazir
-
Paylaşmadan geçemiiiceim
http://www.butterflytv.net/tr/2015/07/01/build-a-camera-with-raspberry-pi-to-watch-live-on-mobile/ -
Ben de ugrasiyorum Raspberry ile. Hatta şu an bir araci bilgisayardan hem arayuzle hem sesle kontrol etmek icin kullaniyorum.
-
Bunu kodlamak icin hangi dili bilmek gerekiyor???
-
ayhun bunu yazdı
Bunu kodlamak icin hangi dili bilmek gerekiyor???
Windows 10 desteği de geldiğinden hemen her dilde çalışabilirsin hocam. Elektronik bilgisi de olmalı tabi en azından temel düzeyde. bi dünya sensörü falan var.