Rat-Trojan-Keylogger-Virüsleri Antilerden Kaçırma-Kullanma İle İlgili Sorularınızı Alıyorum
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
Helyum bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
aliyk bunu yazdı:
aliyk bunu yazdı:
ben nete switcten bağlıyım port açma olayını nasıl halledecem modem uzakta,sonrasında misalen extreme rat kullanmayı düşünüyorum sizin sitede bayağı bir meth ediliyo noip den üyelik aldım sonrasında neler gelir ratta ayarlar server oluşturma falan
ee hani cevap haci
ula 24 saat pc başındamı olacam bi sabır ya. 24 saatimi burada harcamıyorum üslubunuzu düzeltin önce
google'a port açmadan trojan yazsan çıkıyordu buraya yazacağına bi baksaydın keşke
http://cryptosuite.org/forum/rat-trojan/2320-modemde-port-acmadan-rat-calistirma.html
-----------------------------konunun baslıgında cevaplıyorum yazıyosun soru sorana arastır diyosun.
yahu google'a bi yazsın önce. herşeyde sorulacak değilya. şu aniyi geçemedim nasıl geçerim . veya düzgün sorular adam buraya 3 satır yazacağına google'a 2 kelime yazsa sonuca ulaşacak her şeyde sorulmazki sende kıllık olsun diye bunu söylüyorsun
-----------------------------ya adam hic bilmiyorsa? mecburen sorup ogrenicek. sende boyle bi konu acmıssın o zaman sorumlulugu duzgun alıcaksın :)
ayrıca ortada kıllanacagım bi durum yok :)
sence varmı :)
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------ya adam hic bilmiyorsa? mecburen sorup ogrenicek. sende boyle bi konu acmıssın o zaman sorumlulugu duzgun alıcaksın :)
gene kasper diceksin ondan şüpheleniyorum :D hiç bilmese bile google kullanmayı bilmiyorsa bu işe girmesin :D resimli anlatım zaten verdiğim link burdan ben yazıyla anlatacağıma o daha yararlı olurdu neyse polemik yapmayalım -
pcdoktor636 bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
gene kasper diceksin ondan şüpheleniyorum :D hiç bilmese bile google kullanmayı bilmiyorsa bu işe girmesin :D resimli anlatım zaten verdiğim link burdan ben yazıyla anlatacağıma o daha yararlı olurdu neyse polemik yapmayalım
-----------------------------hahahaha :D daha 1 ay once helyumla yine anlastık :D torajan virus işi yalan kaspersky a devam :) neyse hayırlı işler sana :)
-
evet arkadaşlar bi uplayım varmı sorusu olan?
-
tekrar up. 1-2 haftada bi falan upluyorum sorusu olan ? elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
-
server.exe dosyasını fudlamak istiyorum. bu konuda hiç bir bilgim yok ve bir yerden başlamak istiyorum. Önerebileceğiniz bir döküman var mı ?
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
mail destekli oalrak önereceğim keylogger budur. logları çok güzel alıyor ayriyeten yeni başlayanlar için kullanımı kolaydır türkçedir.
http://www.hidden-sabotage.com/keylogger-stealer/1301-hidden-sabotage-keylogger-v10-ar-ge.html
-----------------------------Demo surumede mi mail geliyor ?
Bildigim kadariyla full surum olmak zorunda. Yaniliyor muyum ?