folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ratiomaster 1.8.9 (Torrent Siteleri İçin Ratio Yükseltme)

Ratiomaster 1.8.9 (Torrent Siteleri İçin Ratio Yükseltme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

diamonique bunu yazdı:
    Evet arkadaşlar bu tür programları kullanıyorsunuz ve BitmeTV, SDBits, Torrentbytes gibi kaliteli trackerlardan Türk IP'lerini banlatıyorsunuz. Ne kadar güzel...

Arkadaşım kaliteli trackerlar bütün ülkeyi değil de fake upload yapan elemanları banlarlar, afedersin ama 1.5 ratio isteyen bi trackera 1024DL / 256UP oranı ile o ratioyu tutturmak için ne kadar vakit gerektiğinin farkında mısın? Yani bağlantı vardıda biz mi upload yapmadık.

IRClerde adamlarla konuşuyorum niye banlandık diye. Ülkede ratioda üçkağıt yapan kişi ki genel adı cheater çoksa ülkeyi banlıyorlar. Daha yeni Torrentbytes ircsindeydim; Türkiye, İsrail, Filistin banlanmış.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Trackerin adını unuttum fakat ünlü bir trackere zamanında en çok upload yapan Türklermiş ve Türklerin sayısı hiçte fazla değilmiş, sonra anlıyorlarki fake upload yapıyorlarmış ve Tr iplerini banlamışlar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    Seeding
    [ 1 ]
    Forum Topics
    VIRTUAL INSTRUMENTS, Synths + FX Image.Line.Ogun.VSTi.v1.0.5.1.Summer.Hit.READ.NFO.Incl.Cracked-ViP
    %3c
    Leeching
    [ 1 ]
    Forum Topics %
    VIRTUAL INSTRUMENTS, Synths + FX Sonic.Reality.Ocean.Way.Drums.Gold.Edition.VST.DXi.RTAS.AU.HYBRID.D2-AiRISO 0
    Planned Downloads :: Current :: Completed :: Canceled

ben alttaki torrenti seçtim programa herkez bunu sömürüo die 86 seeding 150 küsür leeching war die.ama Kullanıcı profilimde seeding başka bişi gözüküo :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

1 sene  bunla upload  kastım  bı bok  olmadı adam  gıbı upload  yapılırsa  bı bokta  olmaz  arkadslar  ayarlayın dusuk sevıyeye  gun boyu  upload  kassın 

bu arada  barış  hesabı  sana  verdık  ama  işim düşerse  bi mesaj kadar  uzagımdasın  

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    king_zombie
    king_zombie's avatar
    Erkek

ratingin hesaba ne gibi katkısı var?hangi civarlarda tutmak gerekli?

Toplam Hit: 18068 Toplam Mesaj: 16