Rayların Üstüne Yatıp Metronun Geçişini İzledi (Türkiyede Oluo)
-
wow süper ya denemek lazım harbidende :D manyak adrenalin olmuştur varya :D
-
işte bu be derken kalkınca arkadan bitane daa gelcek :D:D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
işte bu be derken kalkınca arkadan bitane daa gelcek :D:D
-----------------------------aynısını ben düsünmediysem O oliyim :D
kar yağdığı zaman kar atcaaan kişiye kar 'ı önceden sallıyosun sonra ismini sölion sana kafayı ceviriyo tam o anda kar şap suratına yapısıyo ya o durum gibi :D
-
Babannemin çok güzel bi sözü vardır sıkılanlara : Çok sıkıldıysan g.tünü parmakla :)
-
Nie bu kadar buyutuldu anlamadm ki :S
yatmıs ustunden geçmiş snrada kalkmıs iste.. videoyu burda izlemedm haberlerde de tam izlemedm de cok ta buyuk bişe değil yani..:S
küçüklüümde bnde trenler geçerken düşünürdüm o işi yapmayı da atlattım o durumu.. bu atlatamamış versiyonu sanırım..
çocukluğuna inmek lazım =|
-
bir çok insan Bunge Jumping yapıyor,bu elemanın yaptığının farkı ne aynı, yani çok fazla hayret edilecek birşey yok.Ama akıllı insan işi değil.
Akıllı insan yanında panzehir bulunsada, zehiri içmeyen insandır.
-
Tam bir raporlu hasta bu :)
-
bizde değişiklik olsun diye dağlara cıkıyoruz ucurumlardan gecıyoruz o resımlerı vıdeoları koysam banadamı bunları dıcenız la extreme sport dıye bısey duymusunnuzdur ısallah adranelin nerdeyse biz ordayız
-
abi bunu yapan ilk kişi sanki bizim buralardada yapıo herifler hemde metroda deil normal tren rayın da =| adamlar kazıyor biraz topragı girio oraya :W tren geçior üstten :D
-
hersey tamamda neden parantez içinde (türkiyede oluyo die vurgulyosun kadesim türkler yapamaz demek için mi...???