RC Helikopterlerden Anlayanlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandan beri RC Helikopter almayı düşünüyorum yalnız ayırdığım vede ayırabileceğim bütçem yok.
Cebit'de bir standta satılıyordu da kadın indirim de yapmadı. :D
Neticede önerebileceğiniz en ufağından model helikopterler nelerdir :F ?
Dealextreme'e bile baktım o kadar bütçem yok anlayın :D
-

güzelinden
-
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
@Mylitta Bunu yapmıştık sınıfta, bir boka yaramadı.
-----------------------------ahahaha
-
-
ufak helikopterlerin kullanımı daha zor oluyor.Eğer ilk defa kullanacaksan lama v3 modelini öneririm ama o da ucuz değil malesef.
-
bn aldm dealextreme den usb den sarz oluordu epey güzeldi fakat sarz süresi az.. 2 günde bozdum ama normal biri kullanır bi kaç ay
-
Ben tavsiye etmiyorum Rc helikopteri..
Rc araba daha mantıklı.. Şimdi helikopter aldın diyelim.. En ufak bir kazada pert oluyor o kadar saydığın para boşuna..
Ama araba öyle değil 60 km hızdayken kaza yaptık sadece ön sağ takım bozuldu parçayı değiştirdik yine devam (:
seçim senin.. -
rc helokopter işini 4 yıldır hobi olarak yapıyorum. ancak şunu sölüyeyim uçak daha zevkli. Uçağı ilk 3-4 ay hazır al planör vs sonra yalıtım malzemesinden cnc ile kendin keserek yap onu uçur.
Rc helikopterde uzmanlaşman 6-7 ay ister en az. 1-2 ay kullanıpta beceremeyenlere kulak verme 6-7 ay sonunda koca helikopteri ev içinde bi kelebek gibi uçurabilirsin.
bu konuda bütün bilgileri hobbyrc.com var buradan alabilirsin hakan abi var helikopter bölümünde saolsun hazarfen tcde baya ders vermişti cnc yapım şemalarını fln göstermişti hala oradamıdır bilemem..
-
2 hafta once e-bay den bir tane aldim. yaklasik 1metre uzunlugunda.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120589738118&ssPageName=STRK:MEWAX:IT cok guclu iki tane motoru var. yalniz kullanimi amatorler icin degil, kucuk helikopterleri bir sure ucurmus olman gerekiyor.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
2 hafta once e-bay den bir tane aldim. yaklasik 1metre uzunlugunda.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120589738118&ssPageName=STRK:MEWAX:IT cok guclu iki tane motoru var. yalniz kullanimi amatorler icin degil, kucuk helikopterleri bir sure ucurmus olman gerekiyor.
-----------------------------bu alet kaç kannallı acaba.