folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder RC Kontrollü Kameralı Uçan Uçak,Helikopter,Quadcopter Hk.

RC Kontrollü Kameralı Uçan Uçak,Helikopter,Quadcopter Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

Ben 2 senedir  multirotorlarla uğraşıyorum, şuanda profesyonel çekim yapıyoruz 3 arkadaş, ilk olarak şunu söylemeliyim, hiç uçuş deneyiminiz yoksa aldığınız ürünü kırma,dağıtma ihtimaliniz çok yüksek, mutlaka 4 kanallı basit helikopterlerle uçuş ve oryantasyon deneyiminizi geliştirmeniz lazım ve bunun yanında THK nun verdiği similasyon kumandası almak çok faydalı olacaktır, ikincisi quadcopteri kendiniz toplamanız daha iyi olacaktır, kendiniz toplarsanız çalışma mantığını,elektroniği anlarsınız ve ilerde basit bir hobby den çıkıp daha iyilerini isterseniz bunu yapmak daha kolay olacaktır, kendiniz toplarsanız arkadaşın söylediği gibi en önemlisi uçuş kartı. Tabiki vermiş olduğunuz linkteki quadcopter size her türlü daha ucuza mal olacaktır fakat kendiniz toplamayıp, elektroniğini bilmediğiniz için sonuçta hazır quadlar modifiye edilebilir değil, bi parçasını kırdığınızda bulması zor olacaktır işte bu yüzden toplama diyorum. Kendiniz toplarsanız en düşük ihtimal  fpv(yer istasyonu) dahil 1000 tl yi bulur, 

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

hocam o ürün prof. için. :)

www.ehirobo.com dan alışveriş yapan var mı daha önce ?

Metalurjist.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Yeni konu açmak istemedim burdan devam edelim.

Bende bayadır meraklıyım birşeyler uçurmaya bayadır var hevesliyim

http://www.sanalpazar.com/Kamerali-Quadcopter-Wl-V222-Multikopter-4-Kanalli__isp9898240

Kamera vs demiş herşeyi içinde mi bu aletin çektiği görüntüleri anlık kumandadan mı izliyoruz yoksa hafıza kartını pc takıp mı 30m mesefa diyor yani yerden 30 m mi havalanacak bilgili arkadaşları bekliyorum.

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

EDİT: Konu yıllanmış yahu :/

wasd tarafından 17/Nis/14 18:41 tarihinde düzenlenmiştir

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

çizdim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legion_
    Legion_'s avatar
    Erkek

Hocam şu siteye bir göz at

http://www.promodelhobby.com/Default.aspx

biz de okulda öğrencilerle bu tarz şeyler yapmaya çalışırken gerekli ekipmanları hatta demonte kitleri burdan rahatlıkla buluyoruz

Eski kafalı bir adamım... En büyük isteğim midesi birayla dolmuş bir halde evinin kapısının önünde oturup bir gölü ya da başka bir şeyi öylece seyreden yaşlı bir adam olmak..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Bu hobiye zamanında çok felaket para harcamıştım, 1-2 yıldır ilgilenmiyorum, helikopter-uçak-kumanda vs. 2 yıldır dekor olarak kullanılıyor. Geçenlerde biraz bakayım dedim, 1 cm toz ile kaplanmış helikopter.

Bu hobi ile ilgileneceksen team black sheep videolarını izle biraz, zamanında beni epey gaza getirmişti. 

Toplam Hit: 5872 Toplam Mesaj: 34