Rc Uçak
-
Hobiyi hizli ilerlettik ucus kontrol kartli arkadan motorlu v tail fpv ucagi yaptim elektronigi dizdim yazilimi flaslayip ayarladik
Ve ilk fpv uçuş kalkis biraz acemi oldu gozle ucurmadigin icin ama 2. Pilde onuda atlattik :))
Ucagin goruntusu anlik olarak gözlüğüme gelmekte, izlediginiz video dvr kaydi yani ben görüyorsam o
Buda videosu
https://youtu.be/1xuc2hAWMFw?si=1ZV2KPJaIxsOppqn
-
Valla tebrik edebilirim ancak. Vazgeçme.
-
DestinatioN bunu yazdı
Hobiyi hizli ilerlettik ucus kontrol kartli arkadan motorlu v tail fpv ucagi yaptim elektronigi dizdim yazilimi flaslayip ayarladik
Ve ilk fpv uçuş kalkis biraz acemi oldu gozle ucurmadigin icin ama 2. Pilde onuda atlattik :))
Ucagin goruntusu anlik olarak gözlüğüme gelmekte, izlediginiz video dvr kaydi yani ben görüyorsam o
Buda videosu
https://youtu.be/1xuc2hAWMFw?si=1ZV2KPJaIxsOppqn
elıne saglık elektronık ve dıger taraflarında yapım vıdeosunu koymanı tavsıye ederım bu yolda bır merak varsa.
hazır kontrol kartları mı kullandın ? Pixhawk gıbı yoksa esp32 bazlı mı ılerledın , wifi mı yoksa kısa radyo dalga mı kullandın ,
-
Tebrikler hocam bugün hezarfen taraflarındaydım uçuruyorlardı çok güzel jet sesi geliyordu. Acayip güzel hobi
-
Güzel bir iş başarmışsınız hocam. Hangi kamerayı kullandınız acaba görüntü gayet iyi. Bir de kullandığınız tüm parçaları yazabilir misiniz ? Daha önceki yorumlarlda da yazıldığı gibi yapım aşamalarıyla ilgili de bir video yapabilirseniz ilk izleyenlerden oluruz :)
-
eyv hocam ben 10 sene öncede buı işlerle ugrasıodum geri geldik diyelim :)
yapım videosu ile alakalı tonla video var isteyen olursa yazarız buraya
kontrol kartı speedybe f405 wing, yazılım inav
2.4 ghz elrs kumanda ( express long range system )
@kroo
onlar scaleci agır abiler biz fpv ciyiz :D
saol hocam
kamera 04 aır unıt aslında kayıt daha kaliteli ben osd ile olan anlık gozume gelen goruntuyu paylastım
onboard ucaktakı kayıt daha iyi
onun haricinde kameraya motordan gelen bi titresim var onu çözmem lazım kaliteyi bozuyor
parçalar;
uçak el yapımı
gözlük dji n3 google ( aynı zamanda video alıcı )
video verici dji 04 air unıt
elrs kumanda ( jumper t15 )
ucus kontrol kartı (speedybee f405 wing) + gps
geriye motor pil servo vs standart parçalar kalıyor
-
-
Maşallah güzel hobi,
-
Tebrik ederim güzel çalışma hocam. Bu gözlük takıp havada süzülme fikri çok güzel geldi.
-
Hobi süper
İlk videoda, motion sickness ım azdı
Hoca ucursana sunu, sallayıp duruyon daire cizip dengede de oturtamiyon.
Neden boyle?