Readon TV Movie Radio Player(Net"Te Tv Keyfi)
-
arkadaslar ben bu programı uzun zamandır kullanıyorum.sizlerle paylaşmak istedim.türkiye ve dünyanın her yerinden değişik kanallar var hatta şifreli kanalları bile gösteriyor.görüntü kalitesi oldukça iyi.pc başında sağ tuş yenile yapanlar için değişik bi zaman geçirme alternatifi :D ben upload ettim

DOWNLOAD :
http://download.softpedia.com/dl/1e14478c17c37c54d5070d5bbb15af60/4aaae076/100107573/software/internet/tv_radio/setupTV.zip -
babama gösteriyim belki eve sınırsız kota internet alır :P
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
babama gösteriyim belki eve sınırsız kota internet alır :P
ewet bence bu iyi bir fırsat :D -
indirdim güncelle falan diyor.. güncelleme yapalım mı?
bir de türkiyeden denediğim 2-3 kanal açmadı. :\
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------indirdim güncelle falan diyor.. güncelleme yapalım mı?
tabi güncelleme yapsınben listede olan bütün kanalları izliyorum güncellemeden sonra dene bakalım
-
vesselam bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------indirdim güncelle falan diyor.. güncelleme yapalım mı?
tabi güncelleme yapsınben listede olan bütün kanalları izliyorum güncellemeden sonra dene bakalım
-----------------------------tamamdır güncelleme yaptırıyorum
-
yine olmadı.. "Hazır" deyip kalıyor sadece.. :\
-
pessimist bunu yazdı:
yine olmadı.. "Hazır" deyip kalıyor sadece.. :\
ya ben sorunsuz izliyorum hatta şuan atv benim annem bir melek var onu izliyodumbaşka indirip deneyen arkadas yokmu onların sonuçlarını ögrenelim
-
lig tv varmı
-
bugrahan45 bunu yazdı:
lig tv varmı
geçen hafta maçlarını izledim ewet vardı ama dünkü güncellemeden sonra göremedim belki bir dahaki güncellemede tekrar gelir lig tv -
Güzel program.Tr deki birçok tv açıyor.Nette aradıklarımın hepsi kolpa çıkmış,bırakmıştım aramayı.Şuan için çok işime yaradı zira evde tv var ne kablo var ne uydu.En son ps2 yi anten olarak kullanıodum :) Çok teşşekkür.