Real 3D Denemelerim (Yorumlarınız Önemli)
-
Hacım bu görüntüler için bukadar uğraimaa gerek yok be bu ne prugramlarla vakit kaybetme. İşaret parmağını al gözünün alt kenar orta noktasıdan içeriye doğru yavaşça dürtüver.Aynı efektler bundada oluyo :):))): hemde canlı canlı.
-
gözlük var ama laptop led ekran oldugundan yemedi
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------
Ve bu iş bitmiş Tamamen çözdüm olayi
gözlüğün olan arkadaşlara iyi seyirler :)

Bu olmuş gözLüklerim var :D cok kıyak duruyor diğer denemelerde buna göre biraz daha az iyi :D
----------------------------- -
bendede gözlük var bu resimde top değilde kale iyi olmuş
diğer resimlerdede koridorlu olanda derinlik var
-
bendede gözlük var ama bakmayı bilmiyom heralde normal nasıl görüyosam gözlüklede öyle :|
-
şu dua eder gibi durduğun bide sondaki manzara güzel ama martılar ve diğerleri kargacık burcagık olmus.
-
güzel olmuş ikinci ve kale olan ama orada topun çizgileri çift görünüyor gözlükle :)
-
hocam bende de real 3d gozluk war ama bi boyut goremedm resimlerde :D
kırmızı yesil 3dlerde gorunuo galiba resim real 3d ile bi hareketlk yok

-
crematory bunu yazdı:

-----------------------------bu sene sony lcdlerini cikaracak bu gozluklerle izlenebilecek digerleri icin sanirim renkli gozluk lazim.
sony sinemayi eve getirecek sanirim :)
dunya kupasinida sky 3d olarak verecekmis :)) artik sagada oynar gibi bakacagiz ne futbol izlenir :))))))))
-
crematory bunu yazdı:

-----------------------------hocam bu gözlüklerdeki olay cok farklı daha çözemedim bunu uğraşmaya vaktim olmadi zaten çıplak gözle baktığında olayi farkedebilirsin benim çalışmalarımda kenara taşan renkler "red/cyan" renkleridir yani kırmızı-"mavi/yeşil" deiğimiz gölzüklerle etkisi oluyor
bu real 3d ise kenara taşan renkler objenin kendi renki renginin koyusu hatta daha cok siyaha kacıyor inş bunuda çözücem bi ara :)