Real-Debrid'den Letitbit İndirilebilirmi?
-
Merhaba müridler, real-debrid almayı düşünüyorum, daha önce alldebrid aldım onda Letitbit dosyaları indirilemiyor malesef, benimde stock resimleri indirmem lazım gfxtra.com'da bütün stocklar vs. de letitbit linki var bunun için kullanan varsa arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz
-
Indirilebiliyor hocam..aldebride oranla daha iyi real...ama accountlari varsa tabi indirtir...benim account en son 1 ay once bitti ama indirebiliyodum sikintisiz letitbit linki realdebrid den..
-
Premiumize üstüne tanımam hocam
-
shutterstock.com 'dan dilediğin gibi yardımcı olabilirim.
-
Ar0fer bunu yazdı
shutterstock.com 'dan dilediğin gibi yardımcı olabilirim.
hocam sağolasın onun günlük limiti olmasa yardım isterim tabiki, ziyan etmek istemem
Oyüzden arkadaşlar varsa üyeliği olan deniyebilirmi?
-
Tüm debrid siteleri ( alldebrid , real debrid ) fark etmez , sunuclar kullanır , bu sunucular büyük veri firmalarında barındırılır OVH vs.
Ve tüm debrid siteleri büyük indirme sitelerini desteklemeye çalışır, sorun şu ki biz ip değiştirir turbobit için veya letitbit için ayrı sunucular alırız , onlar durumu fark edince tekrar banlarlar , biz tekrar uğraşırız yani bu karşılıklı bir savaş gibi birşey.
Kısacası , %100 indirirsin veya indiremezsin diye bişi yok tüm debrid lerden indirrsin veya indiremezsin hiç biri garanti veremez.
bende verem , tek garanti letitbit den premium almaktır. gerisi yalan.
-
PanxeR bunu yazdı
Tüm debrid siteleri ( alldebrid , real debrid ) fark etmez , sunuclar kullanır , bu sunucular büyük veri firmalarında barındırılır OVH vs.
Ve tüm debrid siteleri büyük indirme sitelerini desteklemeye çalışır, sorun şu ki biz ip değiştirir turbobit için veya letitbit için ayrı sunucular alırız , onlar durumu fark edince tekrar banlarlar , biz tekrar uğraşırız yani bu karşılıklı bir savaş gibi birşey.
Kısacası , %100 indirirsin veya indiremezsin diye bişi yok tüm debrid lerden indirrsin veya indiremezsin hiç biri garanti veremez.
bende verem , tek garanti letitbit den premium almaktır. gerisi yalan.
hocam öyle diyosunda sağlam debird siteleri vardır mutlaka bazen destek veremesede çoğu zaman destek verebilecek durumda olan vardır mutlaka? şuan için real-debird veriyormu o imkanı merak ediyorum
-
sağlam dediğin en büyük 2 si alldebrid ve real debrid. şahsi olarak real debrid in biraz daha türk düşmanı oldugunu söyleyebilirim ki müşterim haksız yere banlandığında arabuluculuk yaptığım için re seller hesabımımı kapattılar.
Ayrıca bu dediğin olay haftalık aylık bişi deil 1 saat çalışır 5 saat çalışmaz garantisi yok hocam.
malesef. çalışıyor dye de kimse sana satamaz.
-
PanxeR bunu yazdı
sağlam dediğin en büyük 2 si alldebrid ve real debrid. şahsi olarak real debrid in biraz daha türk düşmanı oldugunu söyleyebilirim ki müşterim haksız yere banlandığında arabuluculuk yaptığım için re seller hesabımımı kapattılar.
Ayrıca bu dediğin olay haftalık aylık bişi deil 1 saat çalışır 5 saat çalışmaz garantisi yok hocam.
hocam ben şuan çalışıyormu onu diyorum :)) çalışıyosa veriym 3€ biraz çekeyim
-
ArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
haberim yok hocam.
-
PanxeR bunu yazdıArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
haberim yok hocam.
peki hocam değerli bilgilerini için teşekkürler, hala real-debrid hesabı olan bir mürid aranıyor...