Reboot And Select..... (Hata)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Sorun programın crack inde.Deepfreeze bi pc kurdum proyu  a sürcüsü vs. hata verdi. kendini kapadı.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

crack ile iliskisi , dosyanin kritik bir hataya yol acmasi olabilir..

anlasildigi uzere donanim uzerinde bir degisiklik sonucu olusmadi bu hata,

oncelikle bilgisayarim / sag tik / ozellikler / gelismis /  startup and recovery / system failure altinda otomatik restart seceginindeki isareti kaldir . bos birak bu hatanin restart etme olayini sonlandirir.

sonra; baslat / calistir / eventvwr / application menusu / acilan ekranda X hata mesajlarina bak hocam / bulunan hatalara iki kere tiklayarak iceriginin ne oldugunu gor sonra tekrar burada bulusalim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    pc açılmıyo açılsa ben halledecem :) simdi xp cd takıp onaracam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    pc servise götürdüm    ana kart yanmıs :D lucifer sanada  hayırlı olsun :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

aynı hatayı bende aldım ve boot ayarlarından ne yaptımsa düzelmedi.Başlarda bilgisayarı kapatıp biraz dinlendirdikten sonra acılıyordu artık hiç acılmıyor.Şimdi Anakart mı yanmış :|

biraz forumları kurcaladım da herkes hdd bozulmus diyolar. Fakat hdd yi baska bilgisayara taktıgımda çalışıyor.Şimdi ben elimdeki hddyi başka makinaya takıp biçimlendirsem üstüne format atsam düzelir mi? Bu şekilde format atamıyorum çünkü.Boot ayarlarından 1. secenegi CD-Rom işaretledigim halde cd den önyükleme falan yapmıyor. Bir de ben hdd'deki jumperi cıkarmıştım bir ara kayboldu.jumperden kaynaklanıyor olabilir mi?? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    delegado hcam konunun tarihine bi bak istersen :)
Toplam Hit: 6175 Toplam Mesaj: 17