Recep Çavuş - (Adanalı Gazi Cevap Verdi : Recep Çavuşun Paşam)
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
compü msndeydi dedimki bak simdi bi user gelip araplara laf atar obiri ona ters cevap verir konunun boku cıkar dedim.Adminden geldi bekledigin cvp sasırdım madem cvp geldi bende cvp verim araptan adam cıkar hemde adamın hası cıkar insanlık yüzüne bi daha gelemicek sıfatatta gelen insan araplardan geldi Hz.Peygamber (s.a.v) geldi Hz.Ömer Hz.Ali Hz.Osman Hz.Ebubekir geldi.Daha saymama gerek yoktur galiba.
-----------------------------
Bu saydıkların sence neden bi türk toprağına, ya da ne bilim başka bi yere diilde arap topraklarına gönderilmiş Allah tarafından ? -
musket kötü arapları örnek veriyosun vatanını satanan falan filan diger arkadaslarda aynısını vermiş vatanını satana tek araplarmı?Halifeler gecmişte kaldı diyosun gecmiş dönbemdeki arapları örnek veriyosun.Nasıl bi çelişki anlamadım.koko ayrıyyetn hacım yani ne anlama geliyo demek istediklerin neden arap topraklarına geld türk topraklarına değilde araplarda mı sorun var adam olmaları içinmi gönderildi yani bu düşünceler yanlıs hacım.Kuran araplara değil arap topraklarına değil benimsiyen tüm dünya insanlarına gönderildi.
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 13