Recep İvedik 2 | 2009 | Dvdscr | Orjinal Çekim |
-
almanya copy ve sayaçı bulunmayan orjin çekim koyanınız varsa ben konuyu sildireyim ark. ben paylaşım olsun diye koydum....Öle yada böle indirenler var...
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
almanya copy ve sayaçı bulunmayan orjin çekim koyanınız varsa ben konuyu sildireyim ark. ben paylaşım olsun diye koydum....Öle yada böle indirenler var...
-----------------------------orjinali olacağını pek sanmıyorum. almanya kopyası bile zar zor kaçırılmış bence(almanya copy yazısı ve sayaçdan da anlayacağımız gibi bir deneme kopyası bu)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
İndirmeye Değmeyecek Bir fiLm.
-----------------------------muahhaha o yüzden izlenme rekoru kırıyor elalem parasını çöpa atıyo bana 2saat kahkaha attırdı ama değmez diosn , buna da güldüm bak
-----------------------------herkezin espiri anlayisi baskadir sen begendin diye herkez begenicek diye bi sey yok , sen gulmusun biz gulmuyoruz arkdasim adam iki uc kufur soyluyor herkez guluyor bumu espiri dedigim gibi senin espiri anlayisin baska olabilri, anlayisla karsiliyorum seni ..
-
Hele Şu Golf Sahasında Beni Getirdin Bı Çayıra Kuzeninemi Dayıyorsun Diyorya Bide Yoga Deyip Milleti Burada Domaltıyosunuz Dediği Yerlerdeki Replikler Çok Komik Sıştım Altıma Gülmekten...
-
ses ve görüntü kalitesi ne kadar iyi arkadaslar. gerçekten orjinal gibimi ?
-
çok saol
-
Harbiden indirmeye değmicek bi film.
-
ya müridler almanya copy yazısı çıkmış ama yinede güzel iyiy eywallah ....