Recep İvedik 2 / 2009 / Şahan GÖKBAKAR/ Sinema Çekimi
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Seviyesiz,anlamsız, günümüz şartlarında insanların açlık sınırlarının en dibinde dolaştığı şu günlerde bu kadar bayağı espriler,küfürler ile çevrilen maganda filminden ne beklenir..
Cem Yılmaz'ı bu yüzden seviyorum işte.
Adamın yaptığı espriler dahi kalite kokuyor.
-----------------------------ben senin espiri anlayışından hiçbir şey beklemiyorum gora güzeldi küfürleri çıkart hiç bisi kalmıo
arog güzeldi hikaye iyi ama hep gülümsüyorsun kahkaha yok 0
recep ivedik e gittim sinamada sor bakalim acaba 20sn den fazla kahkasız bir saniyesi varmı ? (en az her 20saniyede bir gülüyoruz diyorum )
recep ivedik kadar kim güldürdü bizi ? varmı yok
şöle bişi var arog a gittin zaman aklında filmin konusu kalıyo recep e gittiğinde attın kahkahaların anıları
tekrar düşün bi dolaş hava al gel.
-
Sinemada 20 sn den daha fazla kahkasız bir an olmadığı için o filme gidiyorsan,yani sadece gülebildiğini düşündüğün, kahkaha attığın için o filme gidiyorsan ve en önemlisi bu filmi bu şekilde savunuyorsan zaten söylenecek birşey yok.
Ben Cem Yılmazın Arog 'unu da beğenmedim. Objektif olarak bakarsan Gora hepsinden çok daha iyiydi.
Ama bir maganda filmini savunmak ve bu kadar basit bir konu işleyerek insanları güldürmek anlamsız,bayağı
Aynı görüş açısına sahip olamazyız o yüzden bence senin yüksek müsaden ile ben yerimde durayım senin tabirin ile
"bi çıkıp hava alıp dolaşıp gelmiim" olur mu :)
Hadi selametle
-
8mm ye katılmamak elde değil... çıktığı gün recep ivedik 2'yede gittim.. pek beğenmesemde güldürüo ama basitce her an gülmek istiyenler için ideal hele
bir makara arkdaş ortamıyla giderseniz gülersiniz sürekli.. ama şöyle bir şey var cok ucuz bilindik basit ve durumsal espriler var... ama türk milletinin genelde bu tür
şeylerden hoşlandığını varsayarsak gayet dogal çok beğenilmesi...
Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakarı kıyaslamak hata bence... Cem Yılmaz bu film için dediğim şeylerin tam tersine bir adam..en son acunun programında da gayet
başarılıydı...
tabi yinede herşey görecelidir =) -
8mm e katılmıyorum gülmek için kalite aramıyorum insan kendini mutlu eden şeye güler bu sinema insanımıza o kadar hiap etmiş ki goradan bile daha fazla hit elde etmiş gişe sayısı elde etmiş bu kaliteli buna güleyim bu kalitesis buna güleyim gülmek için neden aramak kalite aramak düzey aramak çok saçma bana kalırsa bırakın da insanlar rahat rahat gülsün şu krizde (al buda benden sosyal mesaj olsun :) ) önemli olan gülmek güldürmek gerisi boş insanların güldüü şeye görede topumun kalitesininde belirleneceğini düşünmüyorum
-
Tabiki herkesin düşüncesi farklı, durum görecelidir.Zaten her insan bir dünyadır. Bir dünya görüş olması da normaldir.Kimse kimsenin yaptığı şeyleri desteklemek ve beğenmek zorunda değil. Ama bence bazı şeyler barizdir.
Forum içerisinde herkesin görüşleri ayrı olabilir saygılı olmak gerekir.
Not: Gülmek için sinemeya para vermeye gerek yok zaten. Akşam haberlerinde Davos Fatihimizi 5 dakika izlesen yeter.
-
en son cümlende belirttiğin Not'a tereddütsüz Sonuna kadar katılıyorum işte :D
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Seviyesiz,anlamsız, günümüz şartlarında insanların açlık sınırlarının en dibinde dolaştığı şu günlerde bu kadar bayağı espriler,küfürler ile çevrilen maganda filminden ne beklenir..
-----------------------------+ Recep İvedik Ve Recep İvedik 2 Beleşe Getirilmiş Filmler. Hele Bir De Arog İle Karşılaştırılınca Gerçekten Recep İvedik Çok Aciz Kalıyor ...
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
8mm bunu yazdı:
Şahan Gökbakar da ki yeteneğin ve zekanın yüzde biri Cem Yılmaz da da olsun Cem Yılmaz a da gülelim sinirlenmesin kimseler.
Kardeş Şahn Gökbakar kim ki onu Cem Yılmaz ile karşılaştırıyon Cem Yılmaz'ın kaç tane stand up gösterisi var biliyn mu ...? hea bide bu stand up doğaşlama olarak yapılıyor ... hea bide 5 dil biliyor mu Şahan Gökbakar ? -
konu şahan cem yılmazı döver muhabbetine gelmiş :)
-
:)