Recep İvedik 5 Fragmanı Yayınlandı
-
bu olmamış amg
-
Bence dabbeye döndü bu olayda artık sıktı (bana göre baştan sıkıcı) . Yeni bir tipleme gelmiyor heralde akıllarına boyunca seri devam ettiriyorlar.
-
gene yapmış s.k gibi bi film kamu sporu izlemeyin izlettirmeyin şu adamı
-
Fragmanı izlediysem yeterli bence devamına gerek yok, 4 için de aynı şeyi yapmıştım :)
-
ehliyet kısmını beğendim
edit: ehliyette 98 doğumlu olduğu görünüyor ulan o kadar ehliyeti ne ara dizdin yaşının yetmediği sınıfları bile almış tabi kendisinde teorik olarak beklenir..
yunusdogan tarafından 15/Oca/17 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
1-2-3-4 hepsini izledim. bunun fragmanını da beğenmedim. en güzeli 1di. 4e doğru kalite iyice düştü. 5ten de beklentim yok. izlemeyi planlamıyorum.
-
yunusdogan bunu yazdı
ehliyet kısmını beğendim
edit: ehliyette 98 doğumlu olduğu görünüyor ulan o kadar ehliyeti ne ara dizdin yaşının yetmediği sınıfları bile almış tabi kendisinde teorik olarak beklenir..

1998 ehliyetin veriliş tarihi. Türk ehliyetlerinde şahısın doğum tarihi arka yüzde yazar.
-
sikorsky (:
-
yurtdışında nasıl oluyor çok iyi takip edemiyorum ama türkiyedeki sabah magazini öğlen evlendirme programı aksam dizileri muhakkak bi tarafa yavşayan haberleri- habercileri çoğu kişinin beynini uyuşturmaktan başka bir şey yapmıyor.sinemada da bu tarz filmler buna hizmet ediyor.
-
Kabak tadi vermeye basladi bu recep ivedikler