Recep İvedik 7 Geliyor
-
Disneyplus'ı sallayacak bu film. Marvel filmi falan millet alıştı. Hepsi aşağı yukarı aynı. Ama her Recep İvedik'te farklı bir konsept var. Şuraya yazıyorum. Recep İvedik yayınlandığı gün Disneyplus sunucuları yoğunluktan çöker.
-
Ailece izlemeye gidin , osuruga gulersiniz
-
hipokondriyak bunu yazdı
Ailece izlemeye gidin , osuruga gulersiniz
Senin gibi How I Met Your Mother izlemiyoruz
-
Kesinlikle kaçırılmamalı. Mutlaka izlenmeli. Böyle efsane film serileri kolay kolay yapılmıyor. Bir an önce çıksın da Kahkahaya boğulalım
-
hypnot1c bunu yazdı
Disney plus a geliyor güzelde mesela Dr.Strange gelmedi Disney+ Türkiye'ye. Ne kadar geç gelcek bakalım.
Almanyada var. Izledik biz.
Wanda cocuk diye zirliyor konu bu.
Lgde Disney uygulamasi var bu arada
-
mkyb bunu yazdı
İlk 3 filmde senaryoda Serkan Altuniğne falan vardı. Sonradan senaristler ayrıldı seride bozdu. Özellikle 6 tam rezaletti. Yarısı bile olmadan kapattım.
Geçen bende aynını arkadaşıma söylüyodum ilk 3 film ko ediydi sonrakiler zorlama gibi olmuş sırf güldürebilmek için sosyal medya şakalarıyla doldurmuşlar
-
circuit500 bunu yazdı
Disneyplus'ı sallayacak bu film. Marvel filmi falan millet alıştı. Hepsi aşağı yukarı aynı. Ama her Recep İvedik'te farklı bir konsept var. Şuraya yazıyorum. Recep İvedik yayınlandığı gün Disneyplus sunucuları yoğunluktan çöker.
Bu nasıl bir holiganlık la? Başlığın 3 sayfası bu herifin geliyooor muhteşeeem harikaaa recep ivediiik geliyor nidalarıyla dolu. Şahan gökbakar'ın akrabası filan mı bu amk?
bunu bunu alın burdan bunu
-
neden çıkmış ?
3ten sonra izlemeyi bıraktım herif bize aptal muamalesi yapıyor.
-
la adam niye banlandı :-D
-
çoluk çocuk dolmuş burası ey gidi tahribat