folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Recm [Bir İslami Ceza]

Recm [Bir İslami Ceza]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ne alaka türkce ezan bizi geri goturur? sen okunan arapca ezanı anlıyormusun okudugun arapca Kur'anı? anlamadıktan sonra ne dinlemedin ne okumanın yararı yok. orda kutsal olan arap alfabesi degildir. o yazıların anlattıklarıdır.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek

hacım cok istiyosan Ezan'ın türkçesini bulabilirsin ,ezberleyebilirsinde, hem ozman okundugunda anlarsında ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    hay sokayım meseleyi nereye getirdiniz ya, izliyin işte vidyoyu alalala
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    harbiden öle ama bi anda tartısma cıkıo , kendimi alamıorm yazmaktan :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    şerefsiz ibne pezevenkler! tamamen İslam dinine çamur atmak için yapılmış bi video. sonun daki şarkıda "İslam is not for me" "leave islam" falan diyo. kendi yaptıkları işkencelerden hayvanlıklardan şerefsizliklerden haberleri yok ibnelerin. recm bir adam evli bi kadın ile zina yaparsa onun namusuna dil uzatırsa verilir. ve bence mantıklıdır, yoksa böyle her adam yolda bulduğu kadını becerir!

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Suudi Arabistan ve İranda bulundum Araplar bu işi geçici evlilik ile çözmüşler (2 ay civarı) böylece zina yapmadıklarına inanıyorlar.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

recm bir Kuran emri değildir. İranlıların eski geleneklerini Kuran emriymiş gibi gösterme çabalarıdır. Bu şekilde cezaya çarptırılmış bir tane bile sahabe gösteremessin. çok mesnetsiz konuşuyorsun. bunlar İslam a yüzyıllardan beri atılmış iftralardan sadece biridir. pek çoğu da yahudi uydurmasıdır. Kuran da ölüm cezası diye bir şey yoktur.

ben bu tür spekülasyonların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. biri dine küfür ediyor öbürü Atatürk'e Cumhuriyet'e küfür ediyor, sonuçta hep biribirimizle boğuşuyoruz. hiç birlik olamıyoruz. ülkemiz için ortak hedeflerimiz çalışma konularımız olmuyor. hep kavga sürtüşme ile geçiyor vaktimiz. elin oğlu ise almış başını gidiyor. üretim yapıyor, bilim teknik üretiyor, ticaretini geliştiriyor. biz ise hep aynı yerde sayıklıyoruz.

ne yani şimdi recm (ölüm cezası) gibi bir iftiraya inanıp da İslam mı yasaklasınlar mı? 

boş tenekeden çok ses çıkar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Islamda olmaz böyle saçma şey.olmamalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DemirKoc
    DemirKoc's avatar
    Erkek
    3 5 gerizekalı kendince birşeyler yapmaya çalışmış.İslamla hiçbir alakası yok.Böyle videolar İslamın adını kirletir.Başka bir işe yaramaz !

Bu Dünya 2 Şeyden Yıkalacak 1 Binadan 1 de Zinadan Çağresi yok bunun....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    Athzai_Khaine bunu yazdı:
    islam kurallarına göre ZİNA nın suçu recm dir yani taşlanarak öldürülmesidir, bu yolla cezalandırılar sahabeler bile mevcuttur
    Recm İslam kuralı değildir. O dönem şartlarında bazı şeyleri kontrol altında tutmak için uygulanmış bir yöntemdir sadece. Eğer kontrol altında tutulmasaydı şu an İslamda diğer dinler gibi amacından sapmış olacaktı.İnsanlar kuralları benimsedikten sonra ortadan kaldırılması gereken bir uygulamaydı. Ancak din konusunda birçok şey amacından farklı bir şekilde anlaşıldığı için buda eğer zina yaptıysa öldürmek mubahtır şeklinde bu günlere kadar geldi.İnsan değişti,gelişti,din gibi uç noktalardaki konular daha net anlaşılmaya başlandı ve dinlerin özünün hoşgörü olduğu ortaya çıktı.

Allahın kaldırmadığı Peygamberin kaldırmadığı kuralı sen zaman değişti diye kaldıramazsın!
    örnek:HZ ömer döneminde erkekler isyan ediyor hz ömere bu kadınların evlenmeden önce erkekten istekte bulunması hakkı varya sınırıda yok adını unuttm onla ilgili sınır olsun karşılayamıyoruz diye erkekler isyan edince hz ömerde evet haklısınız sınır getirmeliyiz diyor ve bir kadın kalkıp şöle diyor :
    Ey ömer!allahın ve peygamberinin sınırlandırmadığı şeyi sen kim olupta sınırlandırıyorsun?
    böyle deyince hz Ömer vazgeçiyor ..

Toplam Hit: 9278 Toplam Mesaj: 23