Recovery
-
arkadaslar benim bilgisayar coktu bende yeni xp kurdum ama recovery bölümü silinmiş recovery bölümü silindigi için driver larıda yok bana recovery cdsi veya driverları hakkında yardımcı olabilirmisin
bilgisayar : hp pavilion
modeli :RR879AA
-
HP'nin sitesine gir. Driver&download linkine tıkla. Bilgisayarına flash player gibi bişey kurduracak. O senin pc'nin modelini kendisi bulup driverlerini sana karşına çıkarıyor.
-
driver lar olmuyor en iyisi recovery cdsi recovery cdsi olsa süper olacak ama yok silinmiş
-
aynı bu modelden bi tane recovery cd si bulsam kabul edermiki acaba
-
ayni model se kabul eder.
-
işte bende onu diyorum aynı bu modelden recovery cd si temin edebilecek arkadas yokmu.
-
aslında bu recovery cd si aynı modelden olan bi arkadas bana rapid den upload etse bende burdan indirip cd ye aktarsam olurmuki acaba bide onu merak ediyorum
HP
MODEL:RR879AA
-
bana yardımcı olabilecek veya bana bu konuda fikir verebilecek arkadaslar yokmu
yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
-
kardeşim gir hp nin sitesine senin modelin driver'ını bul indir , kur.! kesinlikle olacaktır haftada ille 1 hp kurarım ordan biliorm.
-
denemesem nie soylim boyle sorun var die denedim olmuyor uymuyor bu modele indiriyorum ama bi turlü kabul etmiyor uymuyor yani
-
arkadaslar bana recovery cd si temin edebilecek var sa msn den konusalım hp RR879AA
discoteam_487@hotmail.com
Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 13