Recovery Genius
-
bab saglam bır program buldum ama 30 gunluk deneme ve seriasl ve crcak bulamadım program hdd ye format atılsa bile makınmayı kapatıp acınca eslı halıne getırıyor dosya sılmek yok yuklemek yok varmı seriaslini verebilecek baba yiğit isteyene exe sini gonderebilirim
-
bende aradım o programı fakat genious de yazıyodum ondan bulamadım...
bana gönderirsen iyi olur....
saol..
renegadealien@hotmail.com -
valla öle bi program varsa bana da yollayın. holymancer@kahkaha.com
-
adiyif bunu yazdı:
-----------------------------
bab saglam bır program buldum ama 30 gunluk deneme ve seriasl ve crcak bulamadım program hdd ye format atılsa bile makınmayı kapatıp acınca eslı halıne getırıyor dosya sılmek yok yuklemek yok varmı seriaslini verebilecek baba yiğit isteyene exe sini gonderebilirim
Programı uninstall edip tekrar kurduğunda 30 günden başlar yine... Crack aramana gerek yok yada yaparız bir crack zaman ayırırsak bizde crackliyebiliriz... Download adresi : http://www.soft-ware.net/download.asp?l=1&code=bdbjba&verz=v00138&pro=p01163&file=erg50.exe
-
program tek kelimeyle manyak bişi....
eğer bu programın crakini yapabilecek veya bulabilecek birisi varsa eğer allah ondan razı olsun :))))) -
hoja o linkten programi cekemiyom....
banada yollayabilirmisin, veya bi siteye upload ediver herkes ceksin...
simdiden cok saol..
psycho_3131@hotmail.com -
bab bu programın orjınal adresı www.gotogs.com burdan hem recovery genıus hemde net recovery genıusu ındırebılırsınız ıkısıde aynı ıslemı yapıyor fakat ıkısınını de seriali yok bulan haber etsın kasmaya devam
-
bu arada programı unınstal edıp tekrar kurdugunuzda sakın 30 gunden baslayacagını sanmayın ben cok kastım fdısk cekmeden tekrar 30 gun kullanamıyorus
-
renegadealien bunu yazdı:
program tek kelimeyle manyak bişi....
eğer bu programın crakini yapabilecek veya bulabilecek birisi varsa eğer allah ondan razı olsun :)))))
abi programın crack yada serialini bulan kişi bu kadar adamın duası ile cennete gider -
Alla alla ben deniyorum oluyor nasıl iş bu? sürüm farkımı var acaba? eğer öle bişeyse ve crack yada serial üretemezsek o sürümü koyarım nete...
-
Evet baktım dediğim gibi yeniden kurunca 30 günden başlıyor sürüm 21st 5.0
Toplam Hit: 8905 Toplam Mesaj: 24