Red Alerti Anımsatan Görüntüler
-
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
IRET Tanyaların görüntüleri yokmu :p
-----------------------------Tanya isterük IRET :)
-----------------------------savaşta yaşamını kaybedenler anıldığı ve gaziler alanda olduğu için tanyaların azınlıkta olduğu bir zafer günü kutlaması olmuş. tanyalar için google ı kullanın.
-
Aslında ne kadar güzel aslında Askeriyle iç içe bir millet.
Küçük emrah moduna girdim belki ama üzüldüm şimdi. Bizim operasyona giden birliğimizin komutanı hapishanelerde sürünüyor.
Yada öyle birşey işte..
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Aslında ne kadar güzel aslında Askeriyle iç içe bir millet.
Küçük emrah moduna girdim belki ama üzüldüm şimdi. Bizim operasyona giden birliğimizin komutanı hapishanelerde sürünüyor.
Yada öyle birşey işte..
-----------------------------valla hocam ben israillilerin abd lilerin gösterilierini de izliyorum, ruslar işin şov kısmını gerçekten iyi yapmış, şimdi meydan harika, doku harika, topol füzelerini taşıyan dev araçlar harika, obüsleri tankları, jipleri, buk sistemleri göze hoş görünen şeyleri koymuşlar sadece, mesela bu karede 155mm toplu t95 blackeagle tankları yok, sırf siyah renkte ve dokuyu bozacak diye koyulmamış, aynı şekilse uaz ordu jipleri de kaba göründüğü için yer almamış bunların yerine gaz tigerlar yürütülmüş, vodnik ve benzer çirkin araçlar da meydana alınmamış, tamamen görünüme önem verilmiş. mesele zaten kutlama yaparken ambiyansı yakalamaktır, bunu başarmışlar.
-
Şovu güzel yapıyorlar da puştlar, uzay mekiği BURANa doğru dürüst hangar yapamıyorlar..
Hangar çatısı üstüne çöküyor buran mort...