RED! Filmi Sinemaya Gidemeyenler İçin
-
cuneyd bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıcuneyd bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıETRoot bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
İzliyorum şuan çok güzel gidiyor.Bu gruba pkk, terör örgütü diyenleri anlamıyorum ben.Yaptıkları eylemler ile pkk'yı desteklediklerini nasıl çıkardınız ? Demek ki bu iddiayı ortaya atanlar, aynı gezicilere teörirst diyen tipik Ak parti zihniyetiymiş.
Sana Manyak mıdır ne götse onunla mailleşmeler var birinde onu göstereyim. KCY diye birisi var RedHackle bağlantılı ve onun yaptığı pkk sempatizanlığın göstereyim.İçlerinden biriyle yaptığım mailleşmeler falan vardı keko pkk yı savunuyordu onu göstereyim. öyle işte.
Grup olarak mı pkk'yı destekliyorlar, yoksa bireysel olarak aralarında yapan mı var ?
Çünkü gezi parkı eylemlerinde de pkk sempatizanları aralara karışmıştı.Bu yüzden tüm gezicileri terörist ilan etmişlerdi.Ben bu filmde pkk sempatizanlığını görmedim.Zaten biz sosyalsitiz diyorlar.Ayrıca yaptıkları eylemlerde pkk sempatizanlığı da görmedim.Pkk adına veya yararına yaptıkları bir eylem var mı ?
Benim bildiğim, ( ki bildiklerimden eminim ), Gruptan herhangi birileri "Pkk'yi destekliyorum" derse de bir şey demezlerdi.
Yani isteyen destekler istemeyen desteklemez, destekleyenlere herhangi bir karşı çıkış olduğunu da sanmıyorum.
Eskiden böyleydi en azından. Hatta Pkk'lilerle hacking konusunda paslaştıkları da olmuştur.
Devrimcilerin bri kısmız pkk'yı da devrimci olarak gördüğü için yakınlaşabiliyor.Bunlarda onlardansa Allah belalarını versin.Ama sen bildiğini söylediğin için öyle olmuyorlar ne yazık ki.Çünkü yaptığı eylemlerinde böyle bir şey yok.Yanlış anlama beni ama Akp'ye karşı olan muhalif seslerin terörist ilan edildiği gibi redhack'in de terörist ilan edildiğini düşünmeye başladım açıkçası.
Bak alt mesajlarda bir arkadaş Pkk'li değil de DHKP-C'li olduklarını söylemiş. Çoğu öyle doğrudur.
Ama DHKP-C ile Pkk arasında zaten bir dostluk vs vs mevcut. Siz DHKP-C'lilerin nerde eğitim gördüğünü sanıyorsunuz ?
Ya askeri malzemeler, eğitimleri ? herşeyi sağlayan Pkk'dir. Onlardan büyük destek görüyorlar yani.
bakın adam biliyor herşeyi.