Red Hekirlar TİB‘İ Heklemişler.
-
izzmarit bunu yazdı
Yorumlar :D
VATANDAŞIN SESİ:
iyi halt yediniz... siyonist iştirakçiler... gidinde ... kendinizi hekleyin... size iyi bir antivirüs programı ile taramak lazım... yada çiflemek ... İZGÜZARLAR.... Bensizi bir heklersem ... aileniz bile tanıyamaz....
:))
-
Daniel-Koo bunu yazdı
aynisini yapip bi siteyi kapatamiyorsaniz "ddos hack degil ki" felan demeyin beyler.
+
Tahribat da toplasan 10 kişi vardır yada yoktur ddos olayları ile ilgilenen..
Şimdi dersinizki Gider makina kiralarım Gbit çıkışı olur istediğim yere çökerim bla bla bla..
Asıl ddos işini botnet ile yaparsın, irc tabanlı veya php webden komut istemcisi ile..
neyse çok uzattım :)
Uzun lafın kısası basit olarak algıladığınız saldırılar kolay değildir.
-
Ddos çözümü sağlanamayan ancak geçici çözümler üretilenebilen bir hack yöntemidir
bağlantı hızı ve saldırılan sayısı artırıldıkça yöntem değiştirildikçe sağlanan tüm çözümler patlamaya mahkumdur.
ddos U küçümsemeyi bırakın artık
hacki sadece dizine index.html koymak olarak algılamak bilgisizlikten başka bir şey değildir.
-
HoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
aynisini yapip bi siteyi kapatamiyorsaniz "ddos hack degil ki" felan demeyin beyler.
+
Şimdi dersinizki Gider makina kiralarım Gbit çıkışı olur istediğim yere çökerim bla bla bla..
Asıl ddos işini botnet ile yaparsın, irc tabanlı veya php webden komut istemcisi ile..
Burayida biz kapattık diyip haber yapmasınlar şimdi :P
Schwarz tarafından 28/Mar/14 13:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Tamam beyler Red Hack ekibi çok sağlam bir ekip çok özür dilerim adamları küçümsediğim için allahta belamı verseymişte yazamasaymışım onlar hakkında bir şey.
-
Schwarz bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
+
Burayida biz kapattık diyip haber yapmasınlar şimdi :P
Harbi açılmıyor la .d
-
gokcan bunu yazdı
Tamam beyler Red Hack ekibi çok sağlam bir ekip çok özür dilerim adamları küçümsediğim için allahta belamı verseymişte yazamasaymışım onlar hakkında bir şey.
Gokcan konu redhack değil ak hack de sözcü gazetesine saldırdı kapattı onada hack derim bunada
konu kimin yaptığı değil yöntemin hack olması
-
SeRDaR bunu yazdıgokcan bunu yazdı
Gokcan konu redhack değil ak hack de sözcü gazetesine saldırdı kapattı onada hack derim bunada
Konu ddos atak hack midir değil ki. Konu Bu adamların tib'i kitlemesi.Adamların bir bok yaptığı yok bir red hacktir gidiyor arkadaş.Şurda toplansak daha iyisini yapabileceğimizi iyi biliyorsunuz.Dışarda ki adam vay red hack gene yapmış diyor.Adamlar abartılacak hiç bir şey yapmıyor.
-
gokcan bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıgokcan bunu yazdı
Konu ddos atak hack midir değil ki. Konu Bu adamların tib'i kitlemesi.Adamların bir bok yaptığı yok bir red hacktir gidiyor arkadaş.Şurda toplansak daha iyisini yapabileceğimizi iyi biliyorsunuz.Dışarda ki adam vay red hack gene yapmış diyor.Adamlar abartılacak hiç bir şey yapmıyor.
hack tanımı olarak öyle diyorlarda anladım ben seni lezzetli hack değil diyorsun. Bence birşeyler yapmayı denersek eğer, hackle uğraşacağımıza insanlara yasakları aşmayı öğretelim.
-
VBDream bunu yazdıgokcan bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıgokcan bunu yazdı
hack tanımı olarak öyle diyorlarda anladım ben seni lezzetli hack değil diyorsun. Bence birşeyler yapmayı denersek eğer, hackle uğraşacağımıza insanlara yasakları aşmayı öğretelim.
adamlar belediyenin eliyle verdiği mühürlü sahte makbuzu biz hackleyip aldık dedi.Millet "ohaa!" moduna geçti.Çekmecede duran kağıdı pc ile artık nasıl hackledilerse =)