Redbelt, Opapatika, Sinirda (Hizli,Tek Link)
-
Bilindigi gibi bir çok tek link verebilecek upload siteleri mevcut.
vip-file kullanimimizdaki amaç küçük bir program araciligiyla beklemeden direk serverdan indirme yapabiliryoruz. bunun için
BU PROGRAMI iNDiRMENiZ GEREKiYOR..
http://rapidshare.com/files/123193045/FullURL.rar
pROGRAMIN iSMi Full URL ViP-FiLEDAN LiNKLERi ÇÖZÜP iNDiRMENiZE YARDIMCI OLUYOR...Sorunsuz ve hizli bir sekilde indirebilirsiniz..
-
mesela ben bunu direkt orbit e attım bu anlattığın program daha mı hızlı indirecek?
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------Bilindigi gibi bir çok tek link verebilecek upload siteleri mevcut.
vip-file kullanimimizdaki amaç küçük bir program araciligiyla beklemeden direk serverdan indirme yapabiliryoruz. bunun için
-----------------------------edit : yok bişi yok güzel herşey ya havada sıcak he :s
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------Conquer bunu yazdı:
-----------------------------Bilindigi gibi bir çok tek link verebilecek upload siteleri mevcut.
-----------------------------bide trojenli dosya hacı
-----------------------------hacim trojanli diye uydurmayalim plz..
trojan felan yok,dosyada!
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
mesela ben bunu direkt orbit e attım bu anlattığın program daha mı hızlı indirecek?
-----------------------------hacim ben 1.3 mb/s ile indiriyorum!hiz konusunda memnunum,bi dvd_rip ortalama 6-7 dakikada iniyor :)
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacim ben 1.3 mb/s ile indiriyorum!hiz konusunda memnunum,bi dvd_rip ortalama 6-7 dakikada iniyor :)
kim diyor trojenli die götünden element uydurmasınlar :D eset fullurl.exe yi direk trojen olarak görmüş şimdi inceledim..kusura bakma bakalım deniyorum
edit:harbi harika
-
cok saol dostum guzel paylasım
-
Trojan yok götünüzden uydurmayın diyen zihniyet hani trojan yoktu peki bu ne? biri açıklasın ozaman...
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Trojan yok götünüzden uydurmayın diyen zihniyet hani trojan yoktu peki bu ne? biri açıklasın ozaman...
-----------------------------ilk trojen var diyende bendim o zihniyetin sahibi dosyayı ikinci indirdiğimde direk fullurl.exe ye virüs dedi..durum ole olunca bende özür diledim..ilkinde dikkat etmedim ikinci yüklememde bu trojeni görmedi yani
-
hacim dosyalar kendi uploadimiz oldugu icin,icin rahat olsun!
trojan,virüs zart zurt yok :)